3.5
(13)

Loading

Ali Towikromo

1 Tessalonicenzen 5:16‭-‬18 NBG51 Verblijdt u te allen tijde, bidt zonder ophouden, dankt onder alles, want dat is de wil Gods in Christus Jezus ten opzichte van u.

Opmaak: J.Samidin
Nagezien: N.Norden

Pagina’s: 5/5
Woorden: 3.0K

Ik kon het niet geloven

Op de 4e en de 5e dag werd ik bij het lopen geholpen en voor de artsen waren het heel goede vorderingen. Daarom werd mij laat in de avond medegedeeld, dat ik de volgende dag naar huis mocht. Ik kon mijn oren niet geloven en sprong een gat in de lucht. Het lopen ging wel nog moeizaam en ik had een soort stijve nek die wel een tijdje bleef. Verder kon ik mijn rechterhand nog steeds niet bewegen zoals zij eerder gediagnosticeerd hadden.

Mijn werkgever had reeds aangegeven dat ik aangepast (licht) werk kon verrichten, maar ik had toen al besloten om ander soort werk te gaan doen. Na de 6 dagen in het ziekenhuis deed het me heel goed om weer bij mijn gezin te zijn. Ik kon mijn zoon eindelijk weer van dichtbij zien aangezien de regels in het ziekenhuis kinderen niet toelaten op ziekenbezoek. Hierdoor moest ik mijn zoon vanaf het balkon van AZ groeten.

Dit vulde de atmosfeer continu met Gods liefde en Zijn genezende kracht voelde ik tot diep in mijn geest.

Ik heb Jezus geaccepteerd

De zwager van Monique (die tijdens ons huwelijk voor ons bad) kwam de volgende dag bij ons, en gaf aan dat de tijd nu rijp is om Jezus aan te nemen. Het weekend daarop kwam hij samen met een ouderling van zijn gemeente om mij hierin te begeleiden. Door Gods genade hebben Monique en ik Jezus op 7 februari 2010 geaccepteerd in ons leven. Dit besluit bracht een totale wending in mijn leven! Het volgende weekend gingen wij richting de gemeente en het deed mij heel goed, dat men weer voor mij bad. Ik had de Heer in het ziekenhuis trouwens beloofd, om Hem serieus te dienen indien Hij mij een kans zou geven om te leven!

De zwager en de zus (nu wijlen) van Monique kwamen toen regelmatig bij ons in het weekend en zij zongen vaker liederen, en baden telkens weer voor mij! Dit vulde de atmosfeer continu met Gods liefde en Zijn genezende kracht voelde ik tot diep in mijn geest. Mijn geloof groeide hierdoor nog meer en ik wist 100%, dat Jezus mij compleet zou herstellen. Wij hadden er trouwens alles voor over en bezochten trouw de gemeente, omdat de gebeden mij tot rust brachten en het ons telkens weer bemoedigde.

Ik had de Heer in het ziekenhuis trouwens beloofd, om Hem serieus te dienen indien Hij mij een kans zou geven om te leven!

Ik begon met werken

Mijn situatie verbeterde zo snel, dat ik binnen een maand voor meer dan 80% was hersteld en ik mijn rechterhand weer kon bewegen. Het was Gods hand die duidelijk zichtbaar op mijn leven rustte, want op 3 maart mocht ik meelopen met een ervaren medewerker bij Securin. Het lijkt misschien een fabel, maar in 2 maanden tijd kon ik alles weer normaal doen en had geen last meer van tintelingen.

Ik heb naderhand ontdekt dat God een plan had met mij. Hij heeft de complete situatie toegelaten in mijn leven en ervoor gezorgd, dat ik de juiste mensen op mijn pad tegenkwam. Mijn zus Annie (nu wijlen) heeft een heel belangrijk fundament gelegd en daar ben ik God heel erg dankbaar voor. Hij heeft naar mij omgekeken en mij in Zijn koninkrijk toegelaten! Hij heeft mensen om mij heen geplaatst die zich om mij bekommerden, waaronder Monique die van heel dichtbij alles meemaakte. Tijdens de herstelperiode heeft zij mij bijgestaan en schiep zo een omgeving om mijn beterschap te bespoedigen.

Daarom ben ik haar voor eeuwig dankbaar voor de zorg en bovenal, de liefde en het geduld in een periode waar dat het hardst nodig was. Gods zegen hield maar niet op, want op 23 juni 2013 konden wij, dankzij Gods voorziening, verhuizen in ons eigen woonhuis.

Geef nooit op

De medische wereld zal u misschien aangeven, dat er geen hulp is en dat u de situatie zal moeten accepteren. Ik heb persoonlijk mogen ervaren, dat deze conclusie ongeldig wordt wanneer wij Jezus in ons leven accepteren. De specialist heeft aangegeven dat ik mijn rechterhand nooit meer zou kunnen bewegen, maar Jezus zegt: door Zijn striemen is mijn genezing! (Jesaja 53:5)

Jezus Christus is niet veranderd. Hij is gisteren en heden dezelfde, tot in alle eeuwigheid (Hebreeën 13:8) en als Hij het voor mij kan doen, dan kan Hij het ook voor u doen! Wat dus onmogelijk lijkt bij mensen is mogelijk bij God! (Lucas 18:27) Blijf daarom geloven, wacht niet langer en accepteer Jezus vandaag nog in uw leven.

Ik hoop dat deze getuigenis u mag helpen en dat u deze getuigenis deelt met uw familie en vrienden. Deel deze getuigenis zo veel als mogelijk en als u vragen heeft, mag u mij een whatsapp bericht sturen. Vergeet dit nooit: Jezus Christus leeft (Handelingen 25:19) en houdt ook van u!

Ik heb persoonlijk mogen ervaren, dat deze conclusie ongeldig wordt wanneer wij Jezus in ons leven accepteren.

  • Ik mocht naar huis 100% 100%

Heeft deze getuigenis u gezegend? Laat uw feedback achter.

Bekijk andere getuigenissen:

  1. De getuigenis van Henry
  2. De getuigenis van Karel
  3. De getuigenis van Lucia
  4. De getuigenis van Jonathan

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 13

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.