Bezoek onze samenkomsten

U bent van harte welkom op onze samenkomsten die op de dinsdag en de zaterdag in de avond worden gehouden.

Bijbelstudie en Bidstond

Tijdens onze wekelijkse bijbelstudie- en bidstondavond worden belangrijke sleutels aangereikt om gelovigen inzicht te geven in voornamelijk de toepassing. Tevens wordt er samen gebeden voor de noden van gelovigen en het land zo de heilige Geest het leidt.

Online bidden

Wekelijks wordt er online gebeden met een groep van maximaal 4 gelovigen onder leiding van pastor Jonathan en firstlady Consuela. Gelovigen kunnen participeren, meebidden en ook hun gebedsnoden opgeven. 

Heeft u gebed nodig?

U mag ons een berichtje sturen op het nummer 863-1010 of bezoek onze Facebook pagina: TOFAL Blauwgrond.

Opening 2009

TOFAL Blauwgrond

Wij zijn een dochtergemeente van de Tabernacle of Faith and Love Ministries, en staan op Blauwgrond aan de Commissaris Roblesweg 117a. Het is ons verlangen om de buurt en omliggende gebieden zoveel als mogelijk te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.

Officieel zijn wij gestart op zaterdag 03 oktober 2009. Wegens onvoorziene omstandigheden waren wij in juni 2014 tijdelijk gestopt en hebben dankzij de genade van de Heer in 2018 de draad weer opgepakt. God is goed!

Heropening

Op zaterdag 24 november 2018  hebben wij de gemeente heropend o.l.v. Apostel Eric & Pastor Henna Tjin Kon Kiem en Pastor Jonathan & Firstlady Consuela Samidin.

Activiteiten & bekendmakingen TOFAL Blauwgrond

Ere Dienst

Elke zondagmorgen om 10:00 a.m. hebben we onze fysieke diensten. We hebben dan het avondmaal, lof prijs en aanbidding en worden verder bemoedigd met het woord van God. U bent natuurlijk van harte welkom.

Bijbelstudie

Om de ene dinsdagavond hebben wij van 19:30 – 21:00 onze online Bijbelstudie en Bidstond. Na de Bijbelstudie wordt er samen gebeden voor elkaars noden en de noden in het land.

Huiskring

In kleine groepjes kunnen we werken aan betekenisvolle relaties. We delen onze vragen met elkaar en helpen als het even moeilijk gaat. Samen, hand in hand, schouder aan schouder wordt er gebouwd aan ons geloof om de relatie met ons Heer en Heiland op een nog hoger niveau te tillen.

Stuur ons een bericht als u geïnteresseerd bent. De huiskring wordt om de ene dinsdag gehouden.

Bidstond

Elke vrijdagavond hebben wij een extra gebedsdag om voor specifieke zaken te bidden. Gebed is een heel belangrijke sleutel voor fundamentele doorbraak.

Whatsapp

Sluit u aan in de app groep om geïnformeerd te worden over de activiteiten waaronder de samenkomsten.

Onze visie

Beluister onze visie

Onze missie

Beluister onze missie

Blijf bidden en Gods aangezicht zoeken.

Gebed is de sleutel

We hebben elke zondagmorgen onze samenkomst om 10:00 a.m. en hebben elke laatste zondag een speciale gebedsdienst. Indien u graag wilt deelnemen aan onze online diensten kunt u zich aansluiten in onze TOFAL FB groep.

U krijgt de instructies en waar nodig verdere toelichting. Wij zien u heel graag participeren en danken God alvast voor uw trouw en liefde aan de Here Jezus Christus.

Bezoek onze Facebook pagina voor de laatste updates. Shalom en Gods zegen.

Blauwgrond

Ons adres

Commissaris Roblesweg 117a

Mobiel

(597) 863-1010

GMAIL adres

blauwgrond.tofal