Loading

Bezoek onze samenkomsten

U bent van harte welkom op onze samenkomsten die op de dinsdagavond 18:30 en de zondagmorgen 10:00 a.m. worden gehouden.

Bijbelstudie en Bidstond

Tijdens onze twee wekelijkse Bijbelstudie en Bidstondavond worden belangrijke sleutels aangereikt om gelovigen inzicht te geven in voornamelijk de toepassing. Bovendien wordt er samen gebeden voor de noden van gelovigen en het land zo de Heilige Geest het leidt.

Huiskring

Tweewekelijks komen we in kleinere groepen bij elkaar om samen te bidden en elkaar aan te moedigen. We willen elkaar uitdagen om met ons geloof aan de slag te gaan, onze vragen te delen en elkaar te helpen als het even moeilijk gaat.

Heeft u gebed nodig?

U mag voor gebed contact met ons opnemen met het nummer 863-1010 of bezoek onze Facebook pagina: TOFAL Blauwgrond.

Opening 2009

TOFAL Blauwgrond

Wij zijn een dochtergemeente van de Tabernacle of Faith and Love Ministries, en staan op Blauwgrond aan de Commissaris Roblesweg 117a. Het is ons verlangen om de buurt en omliggende wijken zoveel als mogelijk te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.

Officieel zijn we gestart op zaterdag 03 oktober 2009. Wegens onvoorziene omstandigheden waren we in juni 2014 tijdelijk gestopt en hebben dankzij de genade van de Heer in 2018 de draad weer opgepakt. God is goed!

Heropening

Op zaterdag 24 november 2018  hebben wij de gemeente heropend o.l.v. Apostel Eric & Pastor Henna Tjin Kon Kiem en Pastor Jonathan & First lady Consuela Samidin.

Activiteiten & bekendmakingen TOFAL Blauwgrond

Ere Dienst

Elke zondagmorgen om 10:00 a.m. hebben we onze fysieke diensten. We hebben dan het avondmaal, lof prijs en aanbidding en worden verder bemoedigd met het woord van God. U bent natuurlijk van harte welkom.

Bijbelstudie

Om de ene dinsdagavond hebben wij van 18:30 – 20:30 Bijbelstudie en Bidstond. Er wordt tevens samen gebeden voor elkaars noden en de noden van het land. U bent van harte welkom.

Huiskring

In kleine groepjes kunnen we werken aan betekenisvolle relaties. We delen onze vragen met elkaar en helpen als het even moeilijk gaat. Samen, hand in hand, schouder aan schouder wordt er gebouwd aan ons geloof om de relatie met ons Heer en Heiland op een nog hoger niveau te tillen.

Stuur ons een bericht als u geïnteresseerd bent. De huiskring wordt om de ene dinsdag gehouden en begint om 18:30.

Bidstond

Elke vrijdagavond hebben wij een extra gebedsdag om voor specifieke zaken te bidden. Gebed is een heel belangrijke sleutel voor fundamentele doorbraak.

Whatsapp

Sluit u aan in de app groep om geïnformeerd te worden over de activiteiten waaronder de samenkomsten.

Onze visie

Beluister onze visie

Onze missie

Beluister onze missie

Blijf bidden en Gods aangezicht zoeken.

Gebed is de sleutel

We hebben elke zondagmorgen onze samenkomst om 10:00 a.m. en hebben elke laatste zondag een speciale gebedsdienst. Wanneer u graag wilt deelnemen aan onze samenkomsten dan kunt u zich aansluiten bij onze whatsapp groep om geïnformeerd te worden.

U krijgt de instructies en waar nodig verdere toelichting. We zien u heel graag participeren en danken God alvast voor uw trouw en liefde aan de Here Jezus Christus.

Bezoek onze Facebook pagina voor de laatste updates. Shalom en Gods zegen.

Blauwgrond

Ons adres

Commissaris Roblesweg 117a

Mobiel

(597) 863-1010

GMAIL adres

blauwgrond.tofal