5
(1)

Loading

2 Kronieken 30:9b

Want genadig en barmhartig is de Here, uw God: Hij zal het aangezicht niet van u afwenden, indien gij tot Hem wederkeert.

Heeft u Jezus nog niet geaccepteerd in uw leven? Doe dat middels het volgende gebed:

Vader in de hemel, ik erken dat ik een zondaar ben, die u steeds heb bedroeft door niet te doen wat U van mij vroeg. Ik heb vergeving nodig en erken, dat Jezus Christus voor mij aan het kruis is gestorven om de prijs voor mijn zonden te betalen. Bovendien erken ik dat Hij na drie dagen uit de dood is verrezen.

Heer Jezus, ik open nu mijn hart en ik vraag u om binnen te komen en mijn Heer te zijn in alle dingen. Wilt U mij vergeven van al mijn zonden en wilt u mij al de dagen van mijn leven leiden? Dank u Heer Jezus dat u mij geaccepteerd heb. Dank u Vader, dat ik nu een kind van u mag zijn, en dat ik het eeuwig leven van u mag ontvangen, in Jezus naam, Amen!

Als u dit gebed heeft uitgesproken dan feliciteer ik u van harte. Zoek de dichtstbijzijnde gemeente en doe uw uiterste best om Jezus te leren kennen en Hem te volgen. U bent natuurlijk welkom op onze samenkomsten.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Deel dit gebed met uw familie & vrienden zodat ook ze Gods zegen mogen ervaren in hun leven. De Heer zal u zegenen want als een Jezus aanneemt is er in de hemel feest! (Lucas 15:7)

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Deel op facebook

Deelnemen

Gebed voor uw gezin

Gebed voor uw gezin

De Here is met mij, ik zal niet vrezen; wat zou een mens mij doen?Het is zo belangrijk om dagelijks ons gezin in Gods handen te leggen.  Neem de volgende 10 gebedspunten mee bij het bidden. De Here zal uit de hemel horen en uw gebed verhoren!01. Bidt voor vergeving...

read more
Gebed voor mijn gezin

Gebed voor mijn gezin

Bij God vinden wij bescherming, Hij is onze kracht. In de moeilijkste omstandigheden bleek steeds weer dat Hij ons te hulp komt.Het is van belang dat wij ons gezin dagelijks leggen in Gods handen. We mogen geen moment verslappen, want door uw gebed worden engelen de...

read more

Lees onze getuigenissen:

  1. De getuigenis van Jonathan
  2. De getuigenis van Henry
  3. De getuigenis van Karel
  4. De getuigenis van Lucia
  5. De getuigenis van Ali

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.