3
(4)

Loading

1 Timoteüs 6:12 NBG51

Strijd de goede strijd des geloofs, grijp het eeuwige leven, waartoe gij geroepen zijt en de goede belijdenis afgelegd hebt voor vele getuigen.

Vandaag wil ik u bemoedigen met de woorden uit 1 Timoteüs 6:12 waar Paulus ons aanmoedigt om de strijd aan te gaan, maar zegt hier iets bijzonders.

De Bijbel leert verder in Jakobus 4:7 om weerstand te bieden aan de duivel willen we met hem afrekenen.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Wij moeten de goede strijd strijden, de strijd des geloof. Uw geloof is van eminent belang lieve lezer. Niet door kracht of geweld, maar door Zijn Geest staat in het woord van God (Zacharia 4:6). Niet met wapens, niet met uw vuisten en ook niet door uw sterke wil zal u doorbraak krijgen, maar door uw geloof in Jezus. Sta in geloof en forceer niet!

De Bijbel leert verder in Jakobus 4:7 om weerstand te bieden aan de duivel als we met hem willen afrekenen. Maar u vraagt uzelf af: Hoe moeten we weerstand bieden? Met onze vuisten? Met een 12 kaliber geweer? Nee geliefden, Paulus geeft in 1 Petrus 5:9 hier antwoord op en zegt: dat we hem enkel kunnen weerstaan in geloof!

Het wordt tijd dat we ons onderwerpen aan de Heer door ons geloof en vertrouwen in Hem te stellen. Ongeacht de strijd die op uw pad komt, laten we de goede strijd des geloof onder Zijn leiding strijden. Jawel, alleen onder de leiding van Gods Heilige Geest!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Vertrouw God eerder

Vertrouw God eerder

En het zal geschieden, dat Ik antwoorden zal, voordat zij roepen; terwijl zij nog spreken, zal Ik verhoren.De Heer verlangt ernaar om u te zegenen, maar het is belangrijk dat u wegdoet, alles wat de Heer bedroeft. Denk goed na over de activiteiten waar u dagelijks...

read more
Bidt want God luistert

Bidt want God luistert

En het zal geschieden, dat Ik antwoorden zal, voordat zij roepen; terwijl zij nog spreken, zal Ik verhoren.In Genesis 25 lezen we een bijzonder verhaal over Isaak, de zoon van Abraham. Isaak was 40 toen hij Rebecca (zijn nicht) tot vrouw nam. We lezen verder dat...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.