0
(0)

Loading

2 Korinthiërs 5:17 NBG51

Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen.

Laten we samen lezen in Matteüs 13:1-2: Op die dag ging Jezus het huis uit en Hij zat bij de zee. En vele scharen vergaderden zich bij Hem, zodat Hij in een schip ging en daar nederzat, en de gehele schare stond op de oever.

Wat hier opvalt, is het feit dat velen graag in Zijn nabijheid willen zijn; en ze vonden het zelf niet erg om te staan want: velen stonden op de oever om te luisteren naar dat wat Jezus te vertellen heeft.

De vraag aan u vandaag de dag is: wat heeft u dat mensen aantrekt? Wat heeft u te bieden aan degenen die Jezus niet kennen?

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Wat doet u anders dan de rest? Wat onderscheidt u van de mensen om u heen? Het wordt tijd om daders te worden van Gods woord (Jacobus 1:22) Het wordt tijd dat 2 Korinthiërs 5:17 deel wordt van de keuzes in uw leven.

Zeg en belijd: “Heer, zonder U ben ik zwak, maar met U ben ik sterk!”. De Heer zegent u overvloedig in alles wat u onderneemt.

Laat zo uw licht schijnen geliefden de komende dagen, weken, maanden en jaren totdat Jezus komt. Laten wij overal waar we heen gaan smaak brengen en dus het verschil uitmaken.

Ziet men u graag gaan dan komen of wilt men graag in uw nabijheid zijn? Velen van ons doen tevergeefs zoveel moeite en geven zelfs een show van hoe goed ze wel zijn. Wanneer wij dit met ons eigen kracht doen, dan zal dat niet lang standhouden. Ik daag u uit om de Heer hier om hulp te vragen, en om compleet van u over te nemen dan zal u zeker een verschil opmerken. Zeg en belijd: “Heer, zonder U ben ik zwak, maar met U ben ik sterk!”. De Heer zegent u overvloedig in alles wat u onderneemt.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Richt uw ogen op Jezus

Richt uw ogen op Jezus

Gezegend is de man die op de Here vertrouwt, wiens betrouwen de Here is;In 2 Koningen 20 lezen we het verhaal van Hizkia (uit het geslacht van koning David) die op zijn 25ste koning werd over Juda. Hij deed wat recht was in de ogen van de Heer. Op een gegeven moment...

read more
Hij zal u beschermen

Hij zal u beschermen

Hebt de Here lief, al zijn gunstgenoten; de Here bewaart de getrouwen, maar ruimschoots vergeldt Hij de trotsen.Lees Psalmen 31 goed door en identificeer sleutelverzen om u te helpen om dieper te gaan met de Heilige Geest. We zien dat David in meer dan de helft van...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.