2.3
(3)

Loading

Matteüs 10:8 NBG51

Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet.

We hebben allemaal onze vaardigheden en talenten die we in tijd hebben ontwikkeld. We hebben een baan (of doen hier en daar klusjes) om zo geld te verdienen en om te leven. Werkgevers kunnen u uiteraard ontslaan en hebben de macht om u de laan uit te sturen.

Als mens wordt u er verdrietig en wanhopig van, maar weet een ding: het talent en de vaardigheid die u heeft (ontwikkeld) raakt u nooit meer kwijt! Niemand kan u ontslaan van wie u bent (en wat u heeft ontwikkeld)!

God heeft u en ik geschapen om Zijn wil (Koninkrijk) hier op aarde te doen kennen. Jezus kwam om te laten zien hoe het hoort.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Deze talenten en vaardigheden kunt u ergens anders inzetten en het verder ontwikkelen. Deze talenten en vaardigheiden vormen een hele goede basis om ergens anders werk aan de slag te gaan. Geestelijk, zijn er ook tegenslagen die ons verdrietig kunnen maken, maar laat dat u niet weerhouden om het Evangelie te verkondigen.

We putten veel uit Gods woord, uit predikingen van mannen Gods, en uit boeken waar we zoveel van Gods verborgenheden leren. God heeft u en ik geschapen om Zijn wil (Koninkrijk) hier op aarde te doen kennen, terwijl Jezus liet zien hoe het hoort.

De vraag is: evangeliseren we overal waar wij gaan: op het werk, binnen de familie en bij de buren? Geven we het goede voorbeeld en openbaren wij Gods koninkrijk met ons gedrag? Bidden we voor elkaar en erkennen we onze afhankelijkheid aan de Heer? U bezoekt de samenkomst en ontvangt belangrijke sleutels om uit de ketenen van de satan los te komen. Past u die kennis en ervaring toe wanneer het erop aankomt?

Weet dat de Heer uw werken nooit zal vergeten (Hebreeën 6:10) vooral de liefde die u geeft aan elkaar (namens Hem). Er is in u geïnvesteerd geliefden, laat het niet voor niets zijn en zet u in om nog dieper met de Heer te gaan (1 Tessalonicenzen 3:5).

Alles wat u doet, zult u terug ontvangen (Spreuken 27:18). Om niet heeft u het ontvangen, geeft het om niet aan anderen (Matteüs 10:8).

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Richt uw ogen op Jezus

Richt uw ogen op Jezus

Gezegend is de man die op de Here vertrouwt, wiens betrouwen de Here is;In 2 Koningen 20 lezen we het verhaal van Hizkia (uit het geslacht van koning David) die op zijn 25ste koning werd over Juda. Hij deed wat recht was in de ogen van de Heer. Op een gegeven moment...

read more
Hij zal u beschermen

Hij zal u beschermen

Hebt de Here lief, al zijn gunstgenoten; de Here bewaart de getrouwen, maar ruimschoots vergeldt Hij de trotsen.Lees Psalmen 31 goed door en identificeer sleutelverzen om u te helpen om dieper te gaan met de Heilige Geest. We zien dat David in meer dan de helft van...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2.3 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.