3
(2)

Loading

Heb 4:10 NBG51

Want wie tot zijn rust is ingegaan, is ook zelf tot rust gekomen van zijn werken, evenals God van de zijne.

Wij worden vaker eraan herinnert om vertrouwen en geloof te hebben in de Heer. Door Zijn woord tot u te nemen (te lezen en te mediteren) zult u weten wie u in Christus bent.

Voor gelovigen is dit heel belangrijk en doorslaggevend voor het maken van de juiste keuzes. De wereldbeheersers van deze tijd zullen u dagelijks uitdagen en de stappen die u onderneemt zullen uitmaken hoeveel u weet, waar u (geestelijk) staat en wie u bent in Christus!

Wanneer u negativiteit toelaat in uw leven dan zal de duivel dit gebruiken om u te vullen met: angst, zelfmedelijden, zelf veroordeling, gevoelens van afwijzing en gevoelens van verraad!

De wereldbeheersers van deze tijd zullen u dagelijks uitdagen en de stappen die u onderneemt zullen uitmaken hoeveel u weet, waar u (geestelijk) staat en wie u bent in Christus!

Kies voor Jezus en Zijn rust (Hebreeën 4:10) en bestraf (Marcus 1:25) elke negatieve gedachten (zoals onwaarheden en misleidingen) in de naam van Jezus. U bent niet ziek! Hij heeft uw gezondheid van u ‘gestolen’; neem het terug! U bent niet ongelukkig! Hij heeft uw geluk en zegen weggenomen door u te misleiden! Neem vandaag nog uw plaats in!

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Laat het woord van God u bemoedigen en u tot zegen zijn! U bent (door Gods Heilige Geest) in staat veel meer te doen dan u bidt en beseft! (Efeziërs 3:20) Neem vandaag nog uw plaats in. De Here zegene u overvloedig.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Wees dankbaar en zie op Jezus

Wees dankbaar en zie op Jezus

Laat uw wijze van doen onbaatzuchtig zijn, weest tevreden met wat gij hebt. Want Hij heeft gezegd: Ik zal u geenszins begeven, Ik zal u geenszins verlaten.Uw situatie kan soms maken dat uw besluiten ondoordacht zijn! Een crisis kan u (onbewust) zo in een hoek drukken...

read more
Gods weg is de beste

Gods weg is de beste

De weg des Heren is een beschutting voor de oprechten, maar onheil voor de bedrijvers van ongerechtigheid.In Genesis 31 lezen we over het verhaal van Jacob. Laban (zijn oom) probeerde Jacob zo vaak (als hij maar kon) voor de gek te houden. Jacob besprak dit met Lea en...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.