0
(0)

Loading

1 Petrus 1:8-9

Hem hebt gij lief, zonder Hem gezien te hebben; in Hem gelooft gij, zonder Hem thans te zien, en gij verheugt u met een onuitsprekelijke en verheerlijkte vreugde, daar gij het einddoel des geloofs bereikt, dat is de zaligheid der zielen.

Foto: A. Sisal, maart 2019

Paramaribo, juni 2021 (Update: Oktober 2021)

Jonathan is getrouwd met Consuela, is vader van 3 prachtige kinderen en is voorganger van TOFAL Blauwgrond, een wijkgemeente van de Tabernacle of Faith and Love Ministries. Hij heeft vanaf eind november 2018 daar de leiding en is verder ook belast met de Javaanse dienst die in maart 2019 van start is gegaan.

Op het werk heeft hij een aantal presentaties gehouden en velen met zijn verhaal geraakt. Omdat zijn getuigenis diepe indruk heeft gemaakt op velen heeft hij besloten om zijn verhaal digitaal beschikbaar te stellen om zo veel meer mensen te bereiken.

Andere gelovigen zullen ook de gelegenheid krijgen om hun ervaring te delen. Wij bidden dat deze getuigenissen velen tot zegen mogen zijn en dat zij hierdoor geïnspireerd mogen worden.

Lees de getuigenis van Jonathan.

U kunt zich aansluiten bij de Whatsapp groep Getuigenissen van zegen om op de hoogte te blijven van de laatste updates. De indeling van de getuigenis van Jonathan ziet er alsvolgt uit:

  1. Gebeurtenissen tussen 0 – 20 jaar
  2. Een ontmoeting met Jezus
  3. Een zeldzame ziekte
  4. Een uitzichtloze situatie
  5. Innerlijke genezing
  6. Conclusies en aanbevelingen
  7. Een openbaring van God

Volg de updates ook op hun Facebook pagina: TOFAL Blauwgrond

Lees zijn getuigenis

In het programma De getuigenis van met Leandro Martosoewiknjo op Shalom TV (Opname: 4 augustus 2021).

Reacties op de getuigenis van Jonathan Samidin.

Gods zegen. U bent een geestelijke militair. Een militair die weet dat hij te midden van de oorlog kan overlijden, maar er toch voor kiest vanwege zijn roeping. Een geestelijke militair geeft niet op aan de Heer. Hij is zich van overtuigd dat hoe groter de strijd hoe groter en machtiger de overwinning. Ik heb kracht gevonden in uw getuigenis. U hebt een prachtig gezin geformeerd door de Geest Gods zelf.

Heel veel Goddelijke zegen in alles wat u doet

Cheryl Saakie-Piqué

November 2021

Zucht zucht zucht. Prijs God Prijs God. Dit heeft mijn geraakt en aan het denken gezet. Het was bemoedigend en overduidelijk. Wat een wonder en zegen die ik ervaar via deze getuigenis. Groeten zr Bianca. God bless!

Bianca

Oktober 2021

Goede middag pastor Jonathan, Ik heb uw getuigenis helemaal gelezen. Ik vind het heel indrukwekkend en inspirerend. U heeft het niet gemakkelijk gehad in uw leven. God heeft u als kind echter al beschermt bij al die ongelukken en u de weg gewezen naar een (niet eenvoudige) genezing van de ziekte. Dat Hij een plan met u had, is duidelijk.

De presentatie in de verschillende hoofdstukken vind ik heel overzichtelijk. Ik zal uw getuigenis graag doorsturen, omdat ik vind dat we er allemaal van kunnen leren. Fijne middag toegewenst.

G. Tjin A Tak

Juni 2021

Proficiat en knap stuk. Ik heb het in 1 zucht uitgelezen. Vind je Bijbelkennis zeer uitstekend (omdat ik daarin zelf zeer te kort schiet) en je sterke vasthoudendheid in je geloof is iets om trots op te zijn en hoop dat dit een voorbeeld zal zijn voor velen.

Ik heb me altijd sinds kinds (8 – 9 Jr) een “geluks” vogel gevoeld en naarmate ik ouder werd, heb ik dit toegekend aan mijn beschermengel die altijd met me is! Ik ben Onze Goede God zeer dankbaar voor zijn altijd durende bijstand! Ik heb zelf meegemaakt uit ervaring dat bidden altijd helpt. Mijn innigste wens is dat mijn kinderen dit ook mogen betuigen en bewust zijn in hun doen en laten. Take good care & be blessed 🙏❤️

A. Lo A Njoe

Juni 2021

Dank u, heel bemoedigend en inspirerend, kwam op het juiste moment voor mij. Luv u 2

H. Mertowirijo

Juni 2021

Een prachtige getuigenis. Gods plan met uw leven staat vast. Een voorbeeld en bemoediging voor gelovigen om te volharden in hun geloof en gebeden. Be blessed

Helen

Juni 2021

Een prachtige en bemoedigende getuigenis mijn broer. Ik herken mijzelf in sommige van jou weergaven. Wij kunnen heel veel van elkaar leren en de naam van de Heer verheerlijken. Een woord Gado boeng.

R. Brunings

Juni 2021

Een geweldige bemoediging! Het heeft me goed gedaan om het hele verhaal uit te lezen. Ik ben blij dat God u genadig is. Hij heeft grote plannen in petto voor u. Elk mens is uniek en God werkt inderdaad anders met elk één van ons. De sleutel tot succes als christen is om te volharden in geloof, ondanks de situatie waarin je verkeert….Stay humble and be blessed!

C. Irosemito

Juni 2021

Heel inspirerend pst. Jonathan. Hartelijk dank dat u uzelf hebt opengesteld om uw gevoelige en waardevolle levenslessen met ons te delen. Ik geloof dat elk individu iets uit uw verhaal kan leren en toepassen in zijn/haar leven. En ik bid vooral dat gelovigen door uw verhaal blijven volharden in de Here in welke situatie ze zich ook bevinden.

Ps. Ik kijk vol verwachting uit naar deel 2

M. Moertanom

Juni 2021

Danke voor uw getuigenis pastor. Heel bemoedigend en ik ben God dankbaar dat k ook uit uw getuigenis hebt mogen halen dat wanneer God in uw/ons een goed werk begonnen is, Hij ook zal afmaken. Dat ook al wat we meemaken in ons leven dat Hij alles doet medewerken ten goede. Had hij met 1 antwoord geven en alles in onze ogen perfect zijn, zou u niet zijn waar u bent op dit moment. Gaat u zo door en blijft ons zegenen. Blessings.

Soewana

Juni 2021

God doet alle dingen medewerken ten goede. “is niet om rollen in het verhaal te kwetsen”: Onze focus is niet wie en wat, maar welke grote dingen Hij heeft bewerkstelligd”. Moge uw getuigenis andere harten aanraken die Hem nog niet kennen.

Ida Rono

Juni 2021

Thank you for sharing. Een zeer bewogen getuigenis. Bedankt voor alle openheid. Ik kon pas vergeven toen mijn focus zich verplaatste van het leed dat mij was aangedaan door mensen naar wat  Christus voor mij heeft gedaan en doet. Dat Hij mij dwars door alles heen geleid heeft en uit elke vervelende situatie verlost heeft en mij steeds nabij is.

D. Sanches

Juni 2021

Mooie inspirerende getuigenis ps. Het mooie is dat u durft aan te geven dat u ook mens bent, dus ook fouten heeft gemaakt en daarmee niet perfect ben. De rode draad die mij opviel, is dat de vijand er alles aan heeft gedaan om u van uw roeping af te houden. Maar Gado bun. Hij is genadig en onze schild. Prijze Hem!

F. Kartokario

Juni 2021

Een openbaring van God deel 2

Jonathan Samidin Psalmen 27:13 Gelukkig wist ik zeker dat de goedheid van de Here mij zou redden. Hij spaarde mijn leven! Aantal pagina's: 9 (9 van de 9)Aantal woorden: 6.1KDe verborgenheden GodsEn nu komt het, nu komt de grote vraag: waarom hebben de mensen dichtbij...

Een openbaring van God deel 1

Jonathan Samidin Psalmen 9:11 Ieder die uw liefde en genade kent, Here , zal zich voor hulp tot U richten. U laat iemand die zijn vertrouwen op U stelt niet in de steek.Aantal pagina's: 9 (8 van de 9)Aantal woorden: 6.1KEen verklaring voor elke situatieDe volgende...

Conclusies en aanbevelingen

Jonathan Samidin Psalmen 27:14 Wees sterk en wacht op de Here. Laat uw hart sterk zijn en krachtig door altijd op de Here te wachten.Aantal pagina's: 9 (7 van de 9)Aantal woorden: 6.1Kelke ervaring is een lesDe vele momenten waar ik het leven bijna liet waren het de...

Innerlijke genezing

Jonathan Samidin Psalmen 118:8 Het is het beste te leven onder de bescherming van de Here , dat biedt meer zekerheid dan wanneer men op mensen vertrouwt.Aantal pagina's: 9 (6 van de 9)Aantal woorden: 6.1KMijn genezing in zichtIk kwam in die tussentijd in contact met...

Een uitzichtloze situatie

Jonathan Samidin Spreuken 16:20 Wie Gods woord ter harte neemt, zal het goede vinden, gelukkig is hij die op de Here vertrouwt.Aantal pagina's: 9 (5 van de 9)Aantal woorden: 6.1Kzoveel pijn en verdrietOp het werk heb ik mijn verhaal (dat minimaal anderhalve uur duurt)...

Een zeldzame ziekte deel 2

Jonathan Samidin Psalmen 62:8 God zorgt voor mijn redding en redt ook mijn eer. Hij is mijn sterke rots. Alleen bij God kan ik altijd schuilen. Hij beschermt mij.Aantal pagina's: 9 (4 van de 9)Aantal woorden: 6.1KBidden voor doorbraakOnderafdeling Blauwgrond was op 3...

Een zeldzame ziekte deel 1

Jonathan Samidin Spreuken 16:3 Leg uw werk in de handen van de Here , dan zullen uw plannen werkelijkheid worden.Aantal pagina's: 9 (3 van de 9)Aantal woorden: 6.1K"ongeneeslijk ziek"Vanaf mijn 19de heb ik gewerkt en was namelijk (meteen na het Natin) gestart bij mijn...

Een ontmoeting met Jezus

Jonathan Samidin 1 Johannes 4:15 Ieder die dit gelooft en zegt dat Jezus de Zoon van God is, blijft één met God.Aantal pagina's: 9 (2 van de 9)Aantal woorden: 6.1KMijn christelijk achtergrondIk ben christelijk opgevoed. Mijn moeder bekeerde zich tot het christendom op...

Gebeurtenissen tussen 0 – 20 jaar

Gebeurtenissen tussen 0 – 20 jaar

Jonathan Samidin Psalmen 46:2 Bij God vinden wij bescherming, Hij is onze kracht. In de moeilijkste omstandigheden bleek steeds weer dat Hij ons te hulp komt. Aantal pagina's: 9 (1 van de 9)Aantal woorden: 6.1KWie is Jonathan? Velen kennen mij als een vrolijke...

Bekijk hier alle online predikingen van pastor Jonathan Samidin.

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.