2.3
(3)

Loading

Psalmen 31:24 NBG51

Hebt de Here lief, al zijn gunstgenoten; de Here bewaart de getrouwen, maar ruimschoots vergeldt Hij de trotsen.

Lees Psalmen 31 goed door en identificeer sleutelverzen om u te helpen om dieper te gaan met de Heilige Geest. We zien dat David in meer dan de helft van dit hoofdstuk over zijn tegenslagen tot de Heer bad.

Het is zo erg dat hij in vers 13 de volgende gedachten met ons deelde, namelijk: dat hij als een dode en als gebroken vaatwerk is geworden, vergeten en niet gezien door mensen. Hoe erg kan dat zijn? Misschien heeft u ook momenten in uw leven gekend waar u zich gebroken en verloren voelde zoals David.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

David deed iets bijzonders waar we zeker van kunnen leren. We lezen dat, terwijl vrees en angst hem overviel, hij zijn hulp bij de Heer zocht. Velen weten het inmiddels: God komt en geeft doorbraak (voor ons soms heel mysterieus) op een onbewaakt moment, juist wanneer we het niet verwachten.

Ja, op het moment dat gedachten ons kapot overvallen dat het met u gedaan is dan grijpt Hij in! Psalmen 31:23 bevestigd dit des te meer: Terwijl ik in mijn angst dacht: ik ben verbannen uit uw oog – hebt Gij voorwaar mijn luide smekingen gehoord, toen ik tot U riep om hulp.

Velen weten het inmiddels: God komt en geeft doorbraak (voor ons soms heel mysterieus) op een onbewaakt moment, juist wanneer we het niet verwachten.

Geliefden, de Heer belooft in vers 24 aan eenieder die Hem lief hebben: bescherming en voorziening! Blijf dus dwars door alles heen op Hem bouwen en vertrouwen. Breng uw zaak bij de Heer en geef nooit op, want Hij zal u de doorbraak geven op een onbewaakt moment.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Richt uw ogen op Jezus

Richt uw ogen op Jezus

Gezegend is de man die op de Here vertrouwt, wiens betrouwen de Here is;In 2 Koningen 20 lezen we het verhaal van Hizkia (uit het geslacht van koning David) die op zijn 25ste koning werd over Juda. Hij deed wat recht was in de ogen van de Heer. Op een gegeven moment...

read more
Verkondig Gods koninkrijk

Verkondig Gods koninkrijk

Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet.We hebben allemaal onze vaardigheden en talenten die we in tijd hebben ontwikkeld. We hebben een baan (of doen hier en daar klusjes) om zo geld...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2.3 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.