2.8
(5)

Loading

Psalmen 43:1 NBG51

Doe mij recht, o God, en voer mijn rechtsgeding tegen een volk zonder godsvrucht; doe mij ontkomen aan de man van bedrog en onrecht.

Wij zien in Psalmen 43 een kreet naar recht tegen een volk dat God niet kent. Een noodkreet tegen hen die geen rekening houden met God noch gebod. Weten zij soms niet dat God bestaat en alles ziet? Zij die bedriegen en anderen onrecht aandoen, zonder enige vrees voor God. Zonder enige vrees voor de consequenties die daaruit voortvloeien. Zonder vrees dat deze verder gaan en hun kinderen en kinds kinderen kunnen treffen.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

U weet het, niets onder de zon is nieuw. Ook dat wat u vandaag de dag meemaakt is niet nieuw. Er kunnen momenten in uw leven komen waar men u onrecht aandoet. Terwijl u rekening houdt met God, leeft de ander zonder enige besef dat God alles ziet. Hoe vertelt u het aan de persoon die God niet kent en geen rekening met Hem houdt: dat God alles ziet? Het is soms goed (en zelfs aan te bevelen) om stil te blijven en ons niet zomaar te vermoeien. Gooi uw parels daarom niet voor de zwijnen.

Terwijl u rekening houdt met God, leeft de ander zonder enige besef dat God alles ziet.

Bidt liever en vraag God om u recht te verschaffen zoals de schrijver van Psalmen 43 dat deed. Hij koos ervoor om te roepen tot God om Zijn licht en Zijn waarheid te zenden, zodat hij hierdoor geleid wordt om dichter tot God te naderen (vers 3). Blijf op God vertrouwen geliefden en weet dat u bijzonder bent in Hem. Gebed is nog steeds DE sleutel!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Ik onderneem alles met Jezus

Ik onderneem alles met Jezus

Wat gij ook doet, verricht uw werk van harte, als voor de Here en niet voor mensen;Er zijn velen die niet doen wat zij afgesproken hebben. Velen beschouwen het werk van de Heer als 'lichtjes' en gaan heel nonchalant ermee om. Wat u ook doet in het huis van de Heer,...

read more
Bid en volhard

Bid en volhard

Zal God dan zijn uitverkorenen geen recht verschaffen, die dag en nacht tot Hem roepen, en laat Hij hen wachten?Gebed is een heel belangrijke sleutel! Daarom zal satan alles in het werk stellen om eenieder die bidt te demotiveren. Gebedsgroepen worden ontbonden door...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2.8 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.