4
(4)

Loading

Kolossenzen 3:23 NBG51

Wat gij ook doet, verricht uw werk van harte, als voor de Here en niet voor mensen;

Er zijn velen die niet doen wat zij afgesproken hebben. Velen beschouwen het werk van de Heer als ‘lichtjes’ en gaan heel nonchalant ermee om. Wat u ook doet in het huis van de Heer, stel u zelf de vraag: Voor wie doe ik dit alles en wie verheerlijk ik met mijn offer?

Wanneer uw antwoord de mens is, dan moet u uw prioriteiten nazien. Geliefden, wat u ook mag ondernemen, doe het als voor de Heer! Het moment dat u dingen doet voor de mens en om gezien te worden, dan heeft u uw loon al ontvangen. Laat uw linkerhand daarom niet weten wat uw rechterhand gedaan heeft (Matteüs 6:3)

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Laten we samen lezen in Genesis 4:3-5. Na verloop van tijd nu bracht Kaïn van de vruchten der aarde aan de Here een offer; ook Abel bracht er een van de eerstelingen zijner schapen, van hun vet; en de Here sloeg acht op Abel en zijn offer, maar op Kaïn en zijn offer sloeg Hij geen acht. Toen werd Kaïn zeer toornig en zijn gelaat betrok. Abel nam dus zijn tijd en gaf uit de eerstelingen van zijn schapen aan de Heer. Dat is één uit de besten van zijn schapen!

Het moment dat u dingen doet voor de mens en om gezien te worden, dan heeft u uw loon al ontvangen.

De Heer wilde van Kain weten waarom hij boos werd en of het niet rechtvaardig is om te eren wie goed doet. In Genesis 4:7 zegt Hij: Moogt gij het niet opheffen, indien gij goed handelt? Doch indien gij niet goed handelt, ligt de zonde als een belager aan de deur, wiens begeerte naar u uitgaat, doch over wie gij moet heersen.

Let op het gedeelte: “indien u niet goed handelt”. U heeft hierdoor een deur geopend voor de vijand om toe te slaan. Geef de duivel daarom geen open deur, maar heers over hem, zodat u niet iets doet waar u uw leven lang spijt van zal hebben. Onderneem alles met Koning Jezus aan uw zijde.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Bid en volhard

Bid en volhard

Zal God dan zijn uitverkorenen geen recht verschaffen, die dag en nacht tot Hem roepen, en laat Hij hen wachten?Gebed is een heel belangrijke sleutel! Daarom zal satan alles in het werk stellen om eenieder die bidt te demotiveren. Gebedsgroepen worden ontbonden door...

read more
Leef een heilig leven

Leef een heilig leven

Een dove zult gij niet vloeken en voor een blinde zult gij geen struikelblok leggen, maar gij zult voor uw God vrezen: Ik ben de Here.In Leviticus 19 staan er interessante instructies over hoe de Israëlieten zich konden heiligen. Vers 14 heeft mij diep aan het denken...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.