3.5
(4)

Loading

Hebreen 10:18 HTB

Als de zonden vergeven en vergeten zijn, is er geen offer meer nodig.

Uit persoonlijke ervaring heb ik ontdekt dat vergeving een belangrijke rol speelt wanneer we doorbraak willen hebben in ons leven. Velen (waaronder gelovigen) missen Gods zegen, omdat ze weigeren om elkaar te vergeven. Velen lopen Gods koninkrijk totaal mis, omdat zij bewust ervoor kiezen om niet te vergeven! Men durft zelfs te zeggen: vergeven heb ik reeds, maar vergeten? Dat doe ik nooit! Soms vraag ik mezelf wel af: weet men wel wat men allemaal zegt of zeggen zij iemand anders na?

Geliefden, het is goed om uw eigen stem te hebben en niemand anders na te spreken. Heel vaak hebben wij het ergens gehoord en zeggen het (nog erbij) op een verkeerd moment na: compleet buiten context! De mensen om u heen fronzen meteen en denken: “waarover heeft deze het?”. Geef het toe: soms hebben we de klok horen luiden, maar weten niet waar de klepel hangt.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties..

Een belangrijke aanwijzing of u iemand vergeven heeft, is het volgende: op het moment dat u iemand ziet en er komt geen enkele gedachten van haat, bitterheid en wrok in u op: dan heeft u de persoon vergeven!

Wanneer u zegt vergeven te hebben, en u kunt NIET in de buurt van de persoon zijn, dan mag ik u gegarandeerd zeggen: u heeft nog niet vergeven! Mensen gaan u gedurende uw tijd hier op aarde pijn doen, u kwetsen, en u doen tranen, maar dwars door alles heen adviseer ik u: vergeef elkander en God zal u de nodige vrede en rust geven!

Velen lopen Gods koninkrijk totaal mis, omdat zij bewust ervoor kiezen om niet te vergeven!

Hierover zijn er enkele inspiraties geschreven. Het is daarom goed en zelfs aan te raden, om deze rustig door te nemen. Dit, zodat Gods Heilige Geest in u mag werken en dit u in tijd diepe inzicht mag geven.

God zegene u zolang u leeft! Laat u niet overwinnen door een hart van onvergevingsgezindheid, maar vergeef en wordt vrij van elke boei en keten die de vijand heeft gelegd.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Jezus overwon de dood

Jezus overwon de dood

Want als wij leven, het is voor de Here, en als wij sterven, het is voor de Here. Hetzij wij dan leven, hetzij wij sterven, wij zijn des Heren.Velen vragen zich af wat er na de dood gebeurt. Gaan we naar de hel of gaan we naar het paradijs? Houdt het u niet bezig? Er...

read more
Door het offer van Jezus

Door het offer van Jezus

Wij allen dwaalden als schapen, wij wendden ons ieder naar zijn eigen weg, maar de Here heeft ons aller ongerechtigheid op hem doen neerkomen.U heeft misschien niet gemoord, gestolen, of overspel gepleegd, maar u dwaalde als verloren schapen! Hierdoor is er...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.