5
(3)

Loading

1 Korinthiërs 3:7 NBG51

Daarom, noch wie plant, noch wie begiet, betekent iets, maar God, die de wasdom geeft.

Vaak genoeg leggen wij onnodig druk op onszelf wanneer de dingen even niet gaan zoals wij dat willen. Er is iemand die om gebed vraagt en u doet een gelovig gebed, maar de persoon ziet geen doorbraak of ervaart die dag alleen een verschil. U brengt de blijde boodschap van Jezus naar familie en vrienden, maar men ontvangt het niet zoals u het gehoopt had.

Ongeacht de uitkomst geliefden, blijf over Jezus vertellen en blijf voor hen bidden. Laten we daarom het goede blijven doen, zonder op te geven, want als we niet verzwakken zullen we oogsten wanneer de tijd daarvoor gekomen is (Galaten 6:9).

God die soeverein is, die geneest en bevrijdt en geeft doorbraak. Hij bepaalt wie Hij geneest en wanneer. Mocht de persoon doorbraak vinden dank God daarvoor, want Hij heeft die doorbraak gegeven.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Het kan wel eens gebeuren dat u een eenvoudig gebed heeft uitgesproken en de persoon ontvangt meteen een wonder. Dank en geef God prijs en eer, en denk niet: ‘Wauw ik ben geweldig, en mijn gebed heeft impact!’. Wees daar heel voorzichtig mee geliefden want het gaat niet om u, maar om Koning Jezus.

Laten we daarom het goede blijven doen, zonder op te geven, want als we niet verzwakken zullen we oogsten wanneer de tijd daarvoor gekomen is.

U heeft misschien water gezet en iemand anders heeft geplant, maar het is God die de wasdom geeft (1 Korinthiërs 3:7). Misschien heeft iemand al jaren voor een persoon gebeden, en zo toevallig ontmoet u de persoon. U doet slechts 1 woord over Jezus en mag door Gods genade het zondaarsgebed met de persoon doen: Prijs God en dank Hem, want Hij is het die het moment bepaalt. U bidt misschien voor iemand met een ongeneeslijke ziekte, en God geneest hem meteen. Dank en prijs God, want Hij is het die uw gebeden hoort en verhoord op Zijn tijd.

Lieve mensen, laten we ons rol hier op aarde blijven vervullen met vreze en beven en Gods koninkrijk voor de mensen brengen. Wanneer God mooie dingen doet via u, laten wij Hem die eer en die prijs geven.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Verhard uw harten niet

Verhard uw harten niet

Daarom, Ik zeg u, dat het Koninkrijk Gods van u zal weggenomen worden en het zal gegeven worden aan een volk, dat de vruchten daarvan opbrengt.We lezen hier de gelijkenis van de onrechtvaardige pachters. Ja, zij hebben 'een plek' gekregen om te beheren en toen de tijd...

read more
Blijf de Here trouw

Blijf de Here trouw

Daarom dan, laten ook wij, nu wij zulk een grote wolk van getuigen rondom ons hebben, afleggen alle last en de zonde, die ons zo licht in de weg staat, en met volharding de wedloop lopen, die vóór ons ligt.Paulus roept ons allemaal op om trouw te blijven. Hij noemt in...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.