0
(0)

Psalmen 119:59-60

Ik overdenk mijn wegen, ik wend mijn voeten naar uw getuigenissen. Ik haast mij en aarzel niet om uw geboden te onderhouden.

Hij zag in, dat hij de verkeerde weg opging en keerde zich tot Hem.

Het is soms nodig om even een pauze te nemen en na te gaan:

  • Ben ik op de goede weg?
  • Heb ik de juiste keuze gemaakt?
  • Bedroef ik Hem met mijn houding?
  • Bedroef ik Hem met mijn gedrag?

Overdenk uw wegen, zoals koning David dat gedaan heeft. Hij zag in, dat hij de verkeerde weg opging en keerde zich tot Hem. Hij heeft zich gehaast en heeft niet geaarzeld om de wil van God te doen.

Wij hebben het allemaal druk met werk, studie, familie, gezin, thuis maar houdt in gedachten, dat dood en leven in handen zijn van de Allerhoogste. Overdenk dus telkens weer de richting die u opgaat.

Psalmen 119:59-60 Ik overdenk mijn wegen, ik wend mijn voeten naar uw getuigenissen. Ik haast mij en aarzel niet om uw geboden te onderhouden.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Behoedt uw tong

Dood en leven zijn in de macht der tong, wie aan haar toegeeft, zal haar vrucht eten.Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom men het spreekwoord "spreken is zilver, zwijgen is goud" gebruikt? Heeft u in het verleden uitspraken gedaan waar u spijt van heeft? Heeft...

Vermaan in de liefde

Want ons vermanen komt niet voort uit dwaling, noch uit onzuivere bedoeling; het gaat ook niet met list gepaard. Integendeel, daar God ons waardig heeft gekeurd om ons het evangelie toe te vertrouwen, spreken wij, niet om mensen te behagen, maar Gode, die onze harten...

Ons leven hier op aarde

Hij zeide tot hen: Ziet toe, dat gij u wacht voor alle hebzucht, want ook als iemand overvloed heeft, behoort zijn leven niet tot zijn bezit.Vandaag de dag worden velen gedreven door een onzichtbare macht namelijk: een geest van hebzucht. Hebzucht is niets anders dan:...

Voor wie leeft u vandaag?

Indien ik in het vlees blijf leven, betekent dat voor mij werken met vrucht, en wat ik moet kiezen, weet ik niet. Van beide zijden word ik gedrongen: ik verlang heen te gaan en met Christus te zijn, want dit is verreweg het beste; maar nog in het vlees te blijven is...

Heer Jezus, wij geven U eer

Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden.Vandaag wil ik u bemoedigen met Psalmen 103:2 waar staat: Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden.Dagelijks Zijn naam loven en prijzen, na te denken over de vele zegeningen, de...

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.