3.7
(3)

Loading

Psalmen 119:59-60

Ik overdenk mijn wegen, ik wend mijn voeten naar uw getuigenissen. Ik haast mij en aarzel niet om uw geboden te onderhouden.

Hij zag in, dat hij de verkeerde weg opging en keerde zich tot Hem.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Het is soms nodig om even een pauze te nemen en na te gaan:

  • Ben ik op de goede weg?
  • Heb ik de juiste keuze gemaakt?
  • Bedroef ik Hem met mijn houding?
  • Bedroef ik Hem met mijn gedrag?

Overdenk uw wegen, zoals koning David dat gedaan heeft. Hij zag in, dat hij de verkeerde weg opging en keerde zich tot Hem. Hij heeft zich gehaast en heeft niet geaarzeld om de wil van God te doen.

Wij hebben het allemaal druk met werk, studie, familie, gezin, thuis maar houdt in gedachten, dat dood en leven in handen zijn van de Allerhoogste. Overdenk dus telkens weer de richting die u opgaat.

Psalmen 119:59-60 Ik overdenk mijn wegen, ik wend mijn voeten naar uw getuigenissen. Ik haast mij en aarzel niet om uw geboden te onderhouden.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Behoedt uw tong

Behoedt uw tong

Dood en leven zijn in de macht der tong, wie aan haar toegeeft, zal haar vrucht eten.Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom men het spreekwoord "spreken is zilver, zwijgen is goud" gebruikt? Heeft u in het verleden uitspraken gedaan waar u spijt van heeft? Heeft...

read more
Vermaan in de liefde

Vermaan in de liefde

Want ons vermanen komt niet voort uit dwaling, noch uit onzuivere bedoeling; het gaat ook niet met list gepaard. Integendeel, daar God ons waardig heeft gekeurd om ons het evangelie toe te vertrouwen, spreken wij, niet om mensen te behagen, maar Gode, die onze harten...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.