2
(2)

Loading

Romeinen 6:13

en stelt uw leden niet langer als wapenen der ongerechtigheid ten dienste van de zonde, maar stelt u ten dienste van God, als mensen, die dood zijn geweest, maar thans leven, en stelt uw leden als wapenen der gerechtigheid ten dienste van God.

Vandaag wil ik u graag bemoedigen met een tekst uit de Bijbel. Lees de volgende tekst biddend.

Romeinen 6:13 en stelt uw leden niet langer als wapenen der ongerechtigheid ten dienste van de zonde, maar stelt u ten dienste van God, als mensen, die dood zijn geweest, maar thans leven, en stelt uw leden als wapenen der gerechtigheid ten dienste van God.

De boodschap is helder, duidelijk en simpel. Uw lichaam is een tempel van de Heilige Geest (1 Korinthiërs 6:19) en de Heer verlangt van ons dat wij Hem eren en aanbidden, en dat we Hem met alles wat we kunnen dienen (Matteüs 22:37).

Ons mond, onze handen en voeten, ons gedrag, onze houding, onze activiteiten, hetgeen we beluisteren…ja, alles wat u doet. Stelt uw leden als wapenen der gerechtigheid ten dienste van God en niet langer als wapenen der ongerechtigheid ten dienste van de zonde.

Uw lichaam is een tempel van de Heilige Geest en de Heer verlangt van ons dat we Hem eren en aanbidden, en dat we Hem met alles wat we kunnen dienen.

Stel uzelf de vraag: “voor wie werk ik?”

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Bekijk hier de inspiratie in het Surinaams Javaans.

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.