2.3
(3)

Loading

Matteüs 19:21 NBG51

Jezus zeide tot hem: Indien gij volmaakt wilt zijn, ga heen, verkoop uw bezit en geef het aan de armen, en gij zult een schat in de hemelen hebben, en kom hier, volg Mij.

We kennen allemaal het verhaal van de rijke jongeling die Jezus vroeg wat hij moest doen om het eeuwig leven te verwerven. Toen hij Jezus zei zich aan alle geboden van Mozes gehouden te hebben instrueerde de Here hem om alles wat hij bezat te verkopen en Hem te volgen. Na dit gehoord te hebben werd hij verdrietig en deed stiekempjes een paar stappen terug.

Wanneer we goed nadenken hierover, dan zien we dat het best wel een uitdaging is om los te laten van de mooie dingen van deze wereld.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Ga maar eens na hoe velen zekerheden gevonden hebben in aardse zaken.

Het is best wel een uitdaging om los te laten van de mooie dingen van deze wereld.

Wie heeft de hoogste prioriteit in uw leven? Bent u bereidt om uw zekerheden op te geven en Jezus te volgen?

De rijke jongeling was zo ‘verslaafd’ aan zijn rijkdom, de dagelijkse gewoontes die zijn ego strelen, de luxe en de vrijheid. Wij hebben het misschien niet door, maar ook wij hebben heilige huisjes waaraan niemand mag komen. Laten wij hier goed over nadenken en nagaan waar onze prioriteiten liggen.

Bent u bereid om de prijs te betalen?

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Bekijk de inspiratie in het Surinaams-Javaans en het filmpje op YouTube.

Deel op facebook

Deelnemen

Bekijk archief

Wie een wijze verwekt

Wie een wijze verwekt

De vader van een rechtvaardige verblijdt zich zeer, wie een wijze verwekte, verheugt zich over hem.Vandaag is uitgeroepen tot de dag speciaal voor de vader. Precies 50 jaren geleden werd er een wet getekend om de 3e zondag van de maand juni uit te roepen tot Vaderdag....

read more
Geloof en laat u dopen

Geloof en laat u dopen

Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden.God spreekt zich duidelijk uit over de doop want als we in Hem geloven en ons laten dopen, dan zullen we behouden worden. Hij onderstreept bovendien dat wie niet gelooft...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2.3 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.