5
(1)

Loading

Psalmen 103:2

Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden.

Vandaag wil ik u bemoedigen met Psalmen 103:2 waar staat: Loof de HEERE, mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden.

Het is belangrijk om dagelijks de naam des Heren te loven, te prijzen, en na te denken over de vele zegeningen en doorbraken die Hij aan u gegeven heeft. Dit zal u helpen om in een staat van dankbaarheid en nederigheid te blijven.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Deze houding en manier van leven, zal ons dichter bij de Here brengen. Kennen jullie het lied ‘Tel uw zegeningen’? Wel, sta even stil en bedenk al wat Hij voor u en uw gezin gedaan heeft. Wanneer u dit doet dan zal dit u niet alleen vrede, maar ook die rust en zekerheid geven.

Blijf daarom niet rond dolen in ruimtes van negativiteit, pijn, angst en teleurstelling. Koester geen herinneringen waar mensen om u heen u diep gekwetst, gepijnigd en teleurgesteld hebben omdat dit u alleen maar naar beneden zal trekken. Geloof me, tel liever de vele zegeningen die de Heer u gegeven heeft! U zult opmerken en beamen dat Zijn zegeningen zwaarder opwegen in vergelijking tot de tegenslagen.

Het is belangrijk om dagelijks de naam des Heren te loven, te prijzen, en na te denken over de vele zegeningen en doorbraken die Hij aan u gegeven heeft.

Tot slot wil ik u eraan herinneren: Prijs God voor Zijn dagelijkse zegeningen! Door dankbaar te zijn, beschermt u uw hart tegen bitterheid, wrok en haat. Laat de duivel u niet pakken, maar biedt dagelijks weerstand!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Behoedt uw tong

Behoedt uw tong

Dood en leven zijn in de macht der tong, wie aan haar toegeeft, zal haar vrucht eten.Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom men het spreekwoord "spreken is zilver, zwijgen is goud" gebruikt? Heeft u in het verleden uitspraken gedaan waar u spijt van heeft? Heeft...

read more
Vermaan in de liefde

Vermaan in de liefde

Want ons vermanen komt niet voort uit dwaling, noch uit onzuivere bedoeling; het gaat ook niet met list gepaard. Integendeel, daar God ons waardig heeft gekeurd om ons het evangelie toe te vertrouwen, spreken wij, niet om mensen te behagen, maar Gode, die onze harten...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.