3.8
(5)

Loading

Psalmen 91:7

Al vallen er duizenden aan uw zijde, en tienduizend aan uw rechterhand, tot u zal het niet genaken

De toekomst kan somber lijken en angst kan onze gedachten op een onbewaakt moment binnendringen, maar houdt vast aan de belofte van de Heer. Hij zegt: Al vallen duizenden aan uw zijde, en tienduizend aan uw rechterhand, u zal niets overkomen (Psalmen 91:7)

De mens kan niet zien wat u bezig houdt, wat uw nood is en wat een verdriet u hebt. De Heer weet dat wel en wilt u redden (Psalmen 91:3). Vraag Hem daarom om leiding want wanneer u Hem aanroept zal Hij u antwoorden (Psalmen 91:15)

Bidt dit gebed mee: Vader in de hemel, wilt U mijn denken vullen met Uw Heilige Geest. Schenk mij kracht, liefde en standvastigheid. Dank U Papa voor Uw bovennatuurlijke vrede, die al mijn gepieker en menselijke redeneringen te boven gaan! Neemt U over en laat Uw licht door mijn houding, mijn spreken en mijn keuzes schijnen in Jezus naam. Amen!

De mens kan niet zien wat u bezig houdt, wat uw nood is en wat een verdriet u hebt.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Deel op facebook

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.