3
(4)

Loading

Psalmen 28:8-9

De Here is hun kracht, een veste des heils is Hij voor Zijn gezalfde. Verlos dan uw volk en zegen uw erfdeel, weid hen en draag hen tot in eeuwigheid.

Als we de ontwikkelingen om ons heen volgen, dan weten we dat er vele uitdagingen zijn in het land op zowel economisch gebied als met de volksgezondheid. Ook de morele waarden en normen in de samenleving zijn aan het verdwijnen. We maken ons allemaal druk en vragen ons af hoe we uit deze economische crisis van het land zullen komen.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Zal Suriname wel uit de crisis komen? Waarom heeft die vader zijn zoon vermoord en waarom is er zoveel armoede? Het is allemaal triest en het doet ons zeker wel wat. We zijn er allemaal bij betrokken. Herkennen jullie dit allemaal?

Vandaag wil ik jullie graag aanmoedigen om het Woord van God vast te houden. Koning David zegt in Psalmen 28:8-9 De Here is hun kracht, een veste des heils is Hij voor zijn gezalfde. Verlos dan uw volk en zegen uw erfdeel, weid hen en draag hen tot in eeuwigheid.

Waarom heeft die vader zijn zoon vermoord en waarom is er zoveel armoede?

Hef je ziel op naar Hem bij het mediteren van deze 2 versen en elke keer als deze gedachten jullie bezighouden. Deze versen herinneren ons eraan dat de Heer ons leed kan helpen dragen, zodat we kunnen volharden in deze moeilijke dagen.

Een gezegende dag toegebeden,
Zs. Cheryl-Ann Kartowikromo
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.