3.7
(3)

Loading

Psalmen 56:4-5

Ten dage dat ik vrees, vertrouw ik op U; op God, wiens woord ik prijs. Op God vertrouw ik, ik vrees niet; wat zou vlees mij aandoen?

Vandaag lezen we opnieuw iets bijzonders uit het woord van God.

In Psalmen 56:4-5 lezen we: Ten dage dat ik vrees, vertrouw ik op U; op God, wiens woord ik prijs. Op God vertrouw ik, ik vrees niet; wat zou vlees mij aandoen?

Er kunnen momenten in uw leven zijn die u behoorlijk veel angst geven; God zegt: vertrouw op Hem! Ziekte, financiële of geestelijke nood, problemen binnen uw familie of gezin, uitdagingen op het werk. Wat het ook mag zijn, de Heer zegt: vertrouw op Hem, want wat zou een mens u aan kunnen doen?

Wanneer die tijd aanbreekt, roep de naam van Jezus aan want Hij alleen gaat u kunnen helpen.

Mijn gebed is dat u meer dan ooit gaat beseffen dat uw geld, uw werk, uw vrienden, uw familie, uw bezittingen, ja alles waar u zo op rekent, u niet gaan kunnen helpen uit de nood. Wanneer die tijd aanbreekt, roep de naam van Jezus aan want Hij alleen gaat u kunnen helpen. Hij houdt heel veel van u.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Deel op facebook

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.