3.5
(4)

Loading

Psalm 91:1-2

Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, vernacht in de schaduw des Almachtigen. Ik zeg tot de Here: Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw.

Deze tekst is heel inspirerend en heeft een diepe belofte. Het is belangrijk dat we dagelijks de keuze maken met wie we optrekken en op wie we onze hoop en vertrouwen leggen. Koning David, die jarenlang met de dood werd bedreigd, weet er alles van! Hij zegt uit ervaring dat wanneer we op God vertrouwen we meteen onder Zijn bescherming (voorziening, zegen, leiding) staan.

Heel vaak merken we op dat we in de meeste gevallen zelf naar oplossingen zoeken en allereerst onze eigen inzicht, kennis en kunde inzetten. Dit is menselijk! Wordt het daarom geen tijd dat we ons denken vernieuwen en Hem in alles betrekken? Hij belooft dat Hij al onze paden recht zal maken (Spreuken 3:6) en ons geven de wensen van ons hart (Psalmen 37:4).

Wordt het daarom geen tijd dat we ons denken vernieuwen en Hem in alles betrekken?

Leer te vertrouwen op Hem ongeacht de omstandigheden! Hij belooft in Zijn woord dat u niet beschaamd zal worden (Psalm 25:2). Koning David zei dit vol vertrouwen: “Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw“. Meestal zeggen we dit pas na de doorbraak. 

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

De Heer daagt ons vandaag uit, om dit reeds voor de doorbraak en reeds voordat u uw wonder ontvangen heeft te belijden. Stel uzelf de vraag: Op wie stelt u vandaag de dag uw vertrouwen?

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Wie een wijze verwekt

Wie een wijze verwekt

De vader van een rechtvaardige verblijdt zich zeer, wie een wijze verwekte, verheugt zich over hem.Vandaag is uitgeroepen tot de dag speciaal voor de vader. Precies 50 jaren geleden werd er een wet getekend om de 3e zondag van de maand juni uit te roepen tot Vaderdag....

read more
Geloof en laat u dopen

Geloof en laat u dopen

Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden.God spreekt zich duidelijk uit over de doop want als we in Hem geloven en ons laten dopen, dan zullen we behouden worden. Hij onderstreept bovendien dat wie niet gelooft...

read more

Deel op facebook

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.