3.5
(2)

Loading

Hebreeën 10:36

Want gij hebt volharding nodig, om, de wil van God doende, te verkrijgen hetgeen beloofd is.

Overal in de wereld zien we hier en daar aanslagen, ziekten, vervolgingen en ongelukken. De atmosfeer is gevuld met machten van boosheid, angst, frustratie, bitterheid, ontevredenheid, hopeloosheid en radeloosheid. Velen zien het daarom niet meer zitten en zijn radeloos. Ja, ze weten zich geen raad!

Vaak begrijpen wij niet waarom God ellende toelaat in ons leven.

In Hebr 10:36 staat er iets bijzonders: Want gij hebt volharding nodig, om, de wil van God doende, te verkrijgen hetgeen beloofd is.

Uit deze brief merken we dat ook zij tegenslagen en vervolgingen hadden te verwerken en te verduren. Vaak begrijpen wij niet waarom God ellende toelaat in ons leven. Hij verwacht van ons geen begrip, maar geloof en volharding!

Onze hemelse Vader belooft dat Hij ons leidt en dat Hij altijd bij ons is om ons uiteindelijk in Zijn Heerlijkheid op te nemen. Wauw wat een belofte! Daar mogen wij, ongeacht de omstandigheden, dus altijd op rekenen.

Geliefden, volhard en blijf vertrouwen in de Heer en laten wij voor elkaar blijven bidden zo Gods Heilige Geest ons leidt.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Overal in de wereld zien we hier en daar aanslagen, ziekten, vervolgingen en ongelukken.

Oh Here Jezus Christus, kom spoedig!

Een gezegende dag toegebeden,
Zs. Shrie Saridjo
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.