3
(2)

Loading

Psalmen 37:4-5

Verlustig u in de Here, dan zal Hij u geven de wensen uw hart. Wentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem, en Hij zal het maken.

Als kinderen van God moeten we ons vertrouwen op Hem stellen. Daarom bemoedigen wij u vandaag met de woorden van David uit Psalmen 37:4-5 waar staat:

Verlustig u in de Here, dan zal Hij u geven de wensen uw hart. Wentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem, en Hij zal het maken.

David roept ons op om ons te verlustigen (verheugen) in God en alles wat wij hebben (en doen) aan Hem te wijden. Maar hoe kunnen wij dat doen? U verlustigen (verheugen) in iemand betekent grote blijdschap en vreugde scheppen in zijn of haar aanwezigheid. Dit kan alleen als we de persoon goed kennen. Daarom moeten wij God goed kennen zodat wij ons in Hem kunnen verlustigen (verheugen) en op Hem kunnen vertrouwen.

U verlustigen (verheugen) in iemand betekent grote blijdschap en vreugde scheppen in zijn of haar aanwezigheid.

We moeten ons nooit zorgen maken, maar moeten juist volledig op God vertrouwen in de volle zekerheid des Geloofs dat Hij voor ons zal zorgen.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties

Als wij ons overgeven aan onze problemen, zullen we ongerust en onzeker worden. Daarom spoort David ons aan om onze weg (zorgen) op Hem te wentelen (vers 5). Laten we onze vertrouwen stellen op de Here!

Ontvangen jullie onze liefde en zegenbede.
Apostel Eric en Pastor Henna.

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Wie een wijze verwekt

Wie een wijze verwekt

De vader van een rechtvaardige verblijdt zich zeer, wie een wijze verwekte, verheugt zich over hem.Vandaag is uitgeroepen tot de dag speciaal voor de vader. Precies 50 jaren geleden werd er een wet getekend om de 3e zondag van de maand juni uit te roepen tot Vaderdag....

read more
Geloof en laat u dopen

Geloof en laat u dopen

Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden.God spreekt zich duidelijk uit over de doop want als we in Hem geloven en ons laten dopen, dan zullen we behouden worden. Hij onderstreept bovendien dat wie niet gelooft...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.