3.7
(3)

Loading

Spreuken 19:17

Wie zich over de arme ontfermt, leent de Here ; Hij zal hem zijn weldaad vergelden.

We lezen in Psalm 112 dat degene die geeft, diens nageslacht machtig en gezegend zal zijn, en hun huis zal voorspoedig zijn. Hij zal niet wankelen en zijn nalatenschap zal voor eeuwig zijn.

Er is een verband tussen geven (aan armen – met de juiste intentie) en rechtvaardigheid. Geven uit het hart als daad van liefde zonder (de verwachting) terug te ontvangen zal een grote zegen zijn.

Want door dit te doen, geeft u niet alleen met liefde, maar leent u ‘uw gave’ aan de Heer, die ons gepast zal vergoeden.

Het is een Goddelijke principe geliefden, om te geven vooral vanuit een blijmoedig hart.

Want Hij belooft in Spreuken 19:17 Wie zich ontfermt over de arme, leent uit aan de Heer. Hij zal hem zijn weldaad vergelden. U zal gegarandeerd een gunstig rentetarief ontvangen. Het is een Goddelijke principe geliefden, om te geven vooral vanuit een blijmoedig hart.

Laten wij samen bidden en God vragen om ons te zegenen: Vader dank U dat wij samen mogen bidden om U te danken. Ja Here geef ons een hart welke verlangt om te geven en te schenken. Ik weet dat de tijd en de periode waarin wij leven momenteel een uitdaging is. Maar desalniettemin belooft u dat wanneer wij u vertrouwen en geven u ons ook veelvuldig zal schenken. Dank u wel Here dat U ons wilt zegenen. In Jezus naam, amen!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Deel op facebook

Doe weg wat Hem bedroeft

Doe weg wat Hem bedroeft

Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt; hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een...

read more
Kies uw vrienden

Kies uw vrienden

Overspeligen, weet gij niet, dat de vriendschap met de wereld vijandschap tegen God is? Wie dus een vriend der wereld wil zijn, wordt metterdaad een vijand van God.Weet met wie u omgaat en laat de Heer u leiden voornamelijk bij het kiezen van uw vrienden. Weet u, uw...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.