3.7
(3)

Loading

Spreuken 4:23 NBG51

Behoed uw hart boven al wat te bewaren is, want daaruit zijn de oorsprongen des levens.

Ons hartgesteldheid is in alles wat wij doen doorslaggevend, want wat u in uw hart koestert, zal bepalend zijn voor uw toekomst! Daarom mogen wij niet vergeten om te bidden voor ons hart, omdat de meeste besluiten die genomen worden zijn oorsprong vinden vanuit het hart.

Spreuken 4:23 bevestigd dit, want hierin staat er: Behoed uw hart boven al wat te bewaren is, want daaruit zijn de oorsprongen des levens. Het is het hart des mensen die zijn weg overdenkt, maar uiteindelijk is God het die zijn gang bestuurt (Spreuken 16:9).

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Wij moeten om die reden goed hierover nadenken en God’s woord mediteren om te begrijpen en te beseffen, hoe belangrijk onze hartgesteldheid is. Uw gezichtsuitdrukking vertelt al veel wat in uw hart is. Daarvan bent u toch op de  hoogte? De Bijbel leert immers in Spreuken 27:19 Zoals het water het gelaat weerspiegelt, zo weerspiegelt het hart van de mens de mens.

Wanneer iemand verdrietig is en dit niet onder controle kan houden, dan zult u het aan zijn gelaatsuitdrukking zien. Wanneer iemand teleurgesteld is, zal het ook te merken zijn.

Uw gezichtsuitdrukking vertelt al veel wat in uw hart is.

Geliefden, ik roep u op om er alles aan te doen om uw hart onder controle te houden. Doet u dat niet, dan gaan wij anderen aanzetten tot slechte daden, met alle gevolgen van dien. Wanneer we ons hart behoeden en slechts de dingen toe laten die ons enkel optrekken, dan zal dat ook te merken zijn aan de manier hoe we praten en met elkaar omgaan. Spreuken 16:23 bevestigd dat, het hart van de wijze zijn mond verstandig maakt en zijn betoog op zijn lippen versterkt!

Laat Jezus de Leidsman zijn en ontvang Hem vandaag nog in uw hart, dan zal Hij u zegenen!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Jezus overwon de dood

Jezus overwon de dood

Want als wij leven, het is voor de Here, en als wij sterven, het is voor de Here. Hetzij wij dan leven, hetzij wij sterven, wij zijn des Heren.Velen vragen zich af wat er na de dood gebeurt. Gaan we naar de hel of gaan we naar het paradijs? Houdt het u niet bezig? Er...

read more
Door het offer van Jezus

Door het offer van Jezus

Wij allen dwaalden als schapen, wij wendden ons ieder naar zijn eigen weg, maar de Here heeft ons aller ongerechtigheid op hem doen neerkomen.U heeft misschien niet gemoord, gestolen, of overspel gepleegd, maar u dwaalde als verloren schapen! Hierdoor is er...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.