5
(2)

Loading

Johannes 12:24 NBG51

Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, indien de graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft zij op zichzelf; maar indien zij sterft, brengt zij veel vrucht voort.

We zijn heel dankbaar om te aanschouwen hoe velen Jezus Christus aannemen als hun Redder en Verlosser. Wij kunnen Hem alleen maar danken voor het vrijzetten van degenen die jaren gebonden waren en in slavernij leefden. Het mag absoluut niet bij de bekering alleen blijven, maar er moet duidelijke groei te merken zijn. Een pasgeboren baby kan toch niet altijd een baby blijven?

Wanneer u de Heer heb aangenomen is het van eminent belang dat u Hem beter leert kennen om anderen (voornamelijk familie en vrienden) vervolgens tot Hem te leiden. Een relatie waar het gebed en het lezen van Gods woord (onder Gods leiding) centraal staat, zal u helpen groeien in Hem. Een paar keren heb ik mensen horen zeggen dat gemeente bezoek niet nodig is, omdat God ook van huis uit gediend kan worden.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Wij weten immers dat groei op deze manier mogelijk is en een goede basis kan leggen. Benny Hinn was introvert, had geen vrienden en voelde zich afgesloten. Dat hij met zijn stem stompelde, maakte het een nog grotere uitdaging om contact met anderen te hebben.

Dit heeft juist gemaakt dat hij heel veel tijd besteedde aan gebed en het ontwikkelen van het contact met de Heilige Geest. De doorbraak kwam echter pas toen hij de ontvangen inzichten en wijsheden met anderen deelde! Ook u die dus met het idee loopt om het in uw eentje te doen zou ik zeggen: laat Gods Geest u leiden. De gemeente bezoeken zal u helpen om Gods woord beter te verstaan. Het zal u ook beter in staat stellen om begrip te tonen voor de noden van de mens.

Het mag absoluut niet bij de bekering blijven maar er moet duidelijke groei te merken zijn.

In de gemeente heeft u bovendien de mogelijkheid om de juiste voeding te ontvangen en door medegelovigen geïnspireerd te worden. Inspiratie en inzicht uit de Bijbel zullen u helpen om te groeien en te veranderen naar het beeld van Jezus. Het komt erop neer dat we in tijd, de ik in ons zullen moeten opgeven voor koning Jezus. Gaan wij samen Jezus volgen?

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Ik onderneem alles met Jezus

Ik onderneem alles met Jezus

Wat gij ook doet, verricht uw werk van harte, als voor de Here en niet voor mensen;Er zijn velen die niet doen wat zij afgesproken hebben. Velen beschouwen het werk van de Heer als 'lichtjes' en gaan heel nonchalant ermee om. Wat u ook doet in het huis van de Heer,...

read more
Bid en volhard

Bid en volhard

Zal God dan zijn uitverkorenen geen recht verschaffen, die dag en nacht tot Hem roepen, en laat Hij hen wachten?Gebed is een heel belangrijke sleutel! Daarom zal satan alles in het werk stellen om eenieder die bidt te demotiveren. Gebedsgroepen worden ontbonden door...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.