3.3
(4)

Loading

Deuteronomium 23:5

Maar de Here , uw God, heeft naar Bileam niet willen luisteren en de Here , uw God, heeft de vloek voor u in een zegen veranderd, omdat de Here , uw God, u liefhad.

Gods zegen geliefden, ik hoop dat het u wel gaat, en dat de dingen die u onderneemt en ondernemen zal, gezegend en voorspoedig mogen zijn.

De omstandigheden in uw leven zijn een uitdaging want mensen veranderen, de situatie verandert, de omgeving, de waarde van het geld verandert. Kortom, de dingen die we aanschouwen veranderen, maar weet dat God nooit verandert!

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Ook als men een vloek over u (of uw leven, of uw gezin, of uw werk, of uw huis) heeft uitgesproken, zal de Heer deze vloek veranderen tot een zegen omdat Hij u lief heeft.

Velen hebben deze belofte gemist, maar houdt hieraan vast mocht het blijken dat zaken in uw leven niet vlot verlopen.

In Deuteronomium 23:5 staat er duidelijk aangegeven dat de Here, onze God en Vader, naar Bileam niet heeft willen luisteren. In tegendeel heeft de Here, uw God, de geplande vloek over uw leven in een zegen veranderd, omdat de Here, uw God, u liefhad.

Kortom, de dingen die wij aanschouwen veranderen, maar weet dat God nooit verandert!

Laat niemand u anders vertellen. Misschien houdt niemand van u, maar weet dat Jezus wel van u houdt. Vergeet dat nooit. Shalom en laat deze bemoediging u extra aanmoedigen.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Spreken is zilver en zwijgen…

Spreken is zilver en zwijgen…

Mogen de woorden van mijn mond en de overleggingen van mijn hart U welgevallig zijn, o Here, mijn rots en mijn verlosser.In Psalmen 19:15 lezen we (misschien voor velen een heel bekende tekst) het volgende: Mogen de woorden van mijn mond en de overleggingen van mijn...

read more
Heer Jezus, wat kan ik doen?

Heer Jezus, wat kan ik doen?

Jezus antwoordde hun en zeide: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, gij zoekt Mij, niet omdat gij tekenen gezien hebt, maar omdat gij van de broden gegeten hebt en verzadigd zijt.Gods zegen geliefden. In Johannes 6 lezen we over de wonderbare spijziging van 5000 zielen. In...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.