3.6
(5)

Loading

Exodus 15:26 NBG51

Terwijl hij zeide: Indien gij aandachtig luistert naar de stem van de Here, uw God, en doet wat recht is in Zijn ogen, en uw oor neigt tot Zijn geboden en al Zijn inzettingen onderhoudt, zal Ik u geen enkele van de kwalen opleggen, die Ik de Egyptenaren opgelegd heb; want Ik, de Here, ben uw Heelmeester.

Het is van belang dat wij zo dicht mogelijk bij de Heer zijn. De inwoning van Gods Geest zal ervoor zorgen dat u jong blijft en ervoor zal zorgen dat u verzadigd wordt met alles wat goed is (Psalmen 103:5).

Weet u wat er in Deuteronomium 34:7 staat geschreven? Mozes was honderd twintig jaar oud, toen hij stierf; zijn oog was niet verduisterd en zijn kracht was niet geweken. Op basis hiervan kunnen wij concluderen dat wij als gelovigen een atmosfeer moeten creëren waar God kan bewegen. 

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties

Een omgeving waar God u gezond kan maken en gezond kan houden. Wat gebeurt er met de mens die zich continu bevindt in een omgeving waar er steeds gesproken wordt over wie er allemaal ziek zijn? Wat gebeurt er wanneer men zich langdurig tussen mensen bevindt die terneergeslagen zijn, mensen die teleurgesteld zijn en mensen die alleen maar praten over de dood?

Dit zal absoluut niet goed werken voor u en het zal onbewust negatieve invloed op u hebben. De omgeving waar u zich dus bevindt, zal of helpen om herstel te brengen (zowel geestelijk als lichamelijk) of u juist dieper de put in duwen! Creëer als gelovige zoveel u kan een omgeving van geloof, vertrouwen en aanbidding.

Op basis hiervan kunnen wij concluderen, dat wij als gelovigen een atmosfeer moeten creëren waar God kan bewegen. Een omgeving waar God u gezond kan maken en gezond kan houden.

Laten we zoals Mozes dicht bij de Heer blijven om de glans van het leven niet kwijt te raken.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Mijn uren geef ik aan Jezus

Mijn uren geef ik aan Jezus

Jaagt naar vrede met allen en naar de heiliging, zonder welke niemand de Here zal zien.De mens is heel apart geschapen en is in staat om heel ver te komen wanneer zij dat wensen. Ga maar eens na welke doorbraken de mens allemaal heeft doorgemaakt op het gebied van de...

read more
Alle vlees is als gras

Alle vlees is als gras

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.Zonde heeft ons zodanig in haar greep dat...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.6 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.