3.7
(3)

Loading

Hebreeën 12:14 NBG51

Jaagt naar vrede met allen en naar de heiliging, zonder welke niemand de Here zal zien.

De mens is heel apart geschapen en is in staat om heel ver te komen wanneer zij dat wensen. Ga maar eens na welke doorbraken de mens allemaal heeft doorgemaakt op het gebied van de natuur, de medische wetenschap, de hemel lichamen, maar ook op technologisch vlak. Telkens weer ontdekken zij nieuwe diersoorten. De wereld staat er bol van! Terwijl dit soort ontdekkingen worden gedaan lezen we in Prediker 1:9 dat niets onder de zon nieuw is.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties

Mensen zijn in staat om heel ver te komen als zij ernaar streven, zich inzetten en uren investeren in (zeg maar) een vaardigheid. Denk maar aan een muzikant die met zoveel gevoel harten aanraakt met hun spel. Denk maar aan degenen die zingen en een geweldig instrument van de Heer hebben ontvangen. Wij vallen hierdoor achterover en worden zo gezegend met al het talent dat er is. Weet u wel hoeveel uren in een dag zij hierin geïnvesteerd hebben?

Mensen zijn in staat om heel ver te komen als zij ernaar streven, zich inzetten en uren investeren in (zeg maar) een vaardigheid.

De tekst in Hebreeën 12:14 roept ons trouwens op om naar vrede en heiliging te jagen. Door dit te doen zal u Gods hand ervaren en Zijn heerlijkheid aanschouwen. De Bijbel leert ons ook om de liefde na te jagen (1 Korinthiërs 14:1) en vooral om van het kwade te wijken en het goede te doen (Psalmen 34:15). Heeft u al nagedacht hoe u uw uren in de dag inzetten en investeren?

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Alle vlees is als gras

Alle vlees is als gras

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.Zonde heeft ons zodanig in haar greep dat...

read more
Ik wil meegaan met Jezus

Ik wil meegaan met Jezus

Ach, Here, laat toch uw oor opmerkzaam zijn op het gebed van uw knecht en op het gebed van uw knechten, die een welgevallen hebben aan de vreze van uw naam, en doe uw knecht heden slagen en laat hem erbarming vinden bij deze man.Het verhaal van Nehemia is heel...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.