4
(5)

Loading

Efeziërs 1:3 NBG51

Gezegend zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus, die ons met allerlei geestelijke zegen in de hemelse gewesten gezegend heeft in Christus.

Gods zegen geliefden, Efeziërs 1:3 herinnert ons eraan dat we in Christus met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten zijn gezegend. We lezen dus duidelijk dat Hij ons heeft gezegend!

Wanneer we het verhaal van Esau en Jacob doornemen dan kunnen we zien hoe God met Zijn kinderen omgaat. Gods woord zal ons helpen begrijpen wie we zijn in Hem. Let op het volgende.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

De wereld (Genesis 33:9) heeft veel, maar in Christus (Genesis 33:11) hebben we alles wat we nodig hebben.

Laten we de omstandigheden en de zorgen van de wereld aan Zijn voeten leggen omdat Hij voor ons zorgt.

We hebben dus in Christus (1) het eeuwig leven, (2) alle beloftes in de Bijbel en (3) de Heilige Geest om ons te onderrichten. Het is om die reden nodig om onze positie in Christus te kennen! Wist u dat de omstandigheden en de zorgen van de wereld ondergeschikt zijn aan Gods gunst en zegen in ons leven? Laten we de omstandigheden en de zorgen van de wereld aan Zijn voeten leggen (1 Petrus 5:7) omdat Hij voor ons zorgt.

Weet dat u apart bent gezet (1 Petrus 2:9) en dat u gezegend bent met alle hemelse zegeningen! Kijk wat God over u zegt: Gij echter zijt een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk (Gode) ten eigendom, om de grote daden te verkondigen van Hem, die u uit de duisternis geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Geef uw nood aan Jezus

Geef uw nood aan Jezus

Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.De Bijbel leert ons in 1 Petrus 5:8 om nuchter en waakzaam te zijn, omdat de tegenpartij, de duivel, rond gaat als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden! Ik denk dat velen van ons bekend zijn met...

read more
U bent meer dan overwinnaar

U bent meer dan overwinnaar

Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd."Wat niet weet, wat niet deert" zegt men, maar wanneer u het weet dan zal het u tot heel veel zegen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de duivel een verslagen vijand...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 4 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.