4
(4)

Loading

Openbaring 3:20

Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.

Laten we vandaag met de volgende vraag beginnen. Hoe is uw relatie met Jezus Christus vandaag de dag? Achter deze vraag zitten de volgende vragen (ook wel subvragen) verscholen, namelijk:

  1. Praat u (via gebed) tot Hem?
  2. Bespreekt u zaken met Hem?
  3. Overlegt u uw besluiten met Hem?
  4. Heeft u Hem al gedankt voor vandaag?
  5. Heeft u deze week al in Zijn handen opgedragen?

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Dit zijn allemaal vragen die uw relatie met Hem definiëren. Toch? Hetzelfde geldt in relaties binnen het gezin, onder collega’s, vrienden en medegelovigen… als u geen contact heeft en als u niet met elkaar praat, dan kunnen we haast niet van een relatie spreken. Weet u dat Jezus op uw uitnodiging wacht?

Kijk wat er in Openbaring 3:20 staat – Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.

als u geen contact heeft en als u niet met elkaar praat, dan kunnen we niet van een relatie spreken.

Hij wil graag binnenkomen en u beter leren kennen. Staat u hem toe om via de deur van uw hart binnen te komen? Neem Hem vandaag nog aan en breng een keer in uw situatie. Bidt het zondaarsgebed en accepteer Hem in uw leven, want Jezus Christus is de weg, de waarheid en het leven (Joh 14:6).

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Let op uw woorden

Let op uw woorden

Geen liederlijk woord kome uit uw mond, maar als gij een goed (woord) hebt, tot opbouw, waar dit nuttig is, opdat zij, die het horen, genade ontvangen.Toen God de hemel en de aarde schiep: sprak Hij woorden die scheppend zijn. Er zij licht! En er was licht. Sluit u...

read more
Doe wat God van u wil

Doe wat God van u wil

Daarom stellen wij er een eer in, hetzij thuis, hetzij in den vreemde, Hem welgevallig te zijn. Want wij moeten allen voor de rechterstoel van Christus openbaar worden, opdat eenieder wegdrage wat hij in zijn lichaam verricht heeft, naar dat hij gedaan heeft, hetzij...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.