3.7
(6)

Loading

Psalmen 31:22‭-‬23 HTB

Alle eer is voor de Here, want Hij heeft mij op wonderbaarlijke wijze Zijn goedheid en liefde getoond. Vooral toen ik het zo verschrikkelijk moeilijk had. Terwijl ik in mijn angst dacht dat U mij vergeten was, hebt U juist mijn luide smeekbeden gehoord. U hoorde mij om hulp roepen.

Koning Salomo bad voor een opmerkzaam hart om het goede van het kwade te kunnen onderscheiden (1 Koningen 3:9). Wij moeten er alles aan doen om ver van de duivel te blijven, want door angst en twijfel zal hij proberen om in uw leven binnen te komen.

Laat hij u niet intimideren, want via (de deur van) angst neemt hij andere ‘vrienden’ ook mee (die veel bozer zijn) die het u nog moeilijker kunnen maken. De Heer zal u nooit in de steek laten! Daarom moeten we Hem eren en aanbidden, ook al lijken de omstandigheden tegen te vallen!

Wij moeten er alles aan doen om ver van de duivel te blijven, want door angst en twijfel zal hij proberen om in uw leven binnen te komen.

Laten we Hem dagelijks zoeken in gebed en in het lezen van de Bijbel zodat we Hem leren kennen en een nog groter vertrouwen en geloof zullen ontwikkelen! David dacht dat de Heer hem vergeten was, maar vergis u nooit: De Heer heeft zijn hulpgeroep gehoord… 

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Ook vandaag hoort de Heer uw hulpgeroep. Geef de hoop dus niet op maar begin Hem te danken voor uw zegen en neem de eerste stap in geloof dan zal de Heer de rest doen!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Geef uw nood aan Jezus

Geef uw nood aan Jezus

Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.De Bijbel leert ons in 1 Petrus 5:8 om nuchter en waakzaam te zijn, omdat de tegenpartij, de duivel, rond gaat als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden! Ik denk dat velen van ons bekend zijn met...

read more
U bent meer dan overwinnaar

U bent meer dan overwinnaar

Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd."Wat niet weet, wat niet deert" zegt men, maar wanneer u het weet dan zal het u tot heel veel zegen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de duivel een verslagen vijand...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 6

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.