3.4
(5)

Loading

Deuteronomium 32:30 NBG51

Hoe zou één er duizend kunnen najagen en zouden twee er tienduizend op de vlucht kunnen drijven, als niet hun Rots hen verkocht en de Here hen prijsgegeven had.

De kracht van groepsgebed is niet te onderschatten want God is het die ten strijde trekt. Wanneer één gelovige bidt dan is de kracht die daaraan gekoppeld is 1000-voudig; wanneer twee bidden wordt dit niet verdubbeld, maar juist vertienvoudigd!

Deuteronomium 32:30 NBG51 geeft ons inzicht hierin: Hoe zou één er duizend kunnen najagen en zouden twee er tienduizend op de vlucht kunnen drijven, als niet hun Rots hen verkocht en de Here hen prijsgegeven had.

De Here zal verwarring brengen in het kamp van de vijand en zal hen verlammen en hun zwakheden prijsgeven, zodat wij hen kunnen verslaan. Want: als God voor ons is wie zal durven om tegen ons te zijn? (Romeinen 8:31).

Hoe meer u weet, hoe beter u zich zal kunnen beschermen tegen zijn leugens en hoe effectiever u zal zijn in de strijd.

Daarom zal de vijand uw gebedsleven en het lezen van Gods woord als eerst aanvallen en ervoor zorgen dat de waarheden Gods u onbekend blijven! Hoe meer u weet, hoe beter u zich zal kunnen beschermen tegen zijn leugens en hoe effectiever u zal zijn in de strijd. Blijf daarom bidden en geef geen moment op! Vraag de Here om u dagelijks te zalven met verse olie zodat uw gebed op een veel hoger niveau getild mag worden!

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Bidt als groep aanhoudend en ga samen de strijd aan in de geestelijke wereld! De Heer heeft trouwens belooft dat wanneer u als groep eenparig iets begeert de gebeden verhoord zullen worden en u alles zal ontvangen waarvoor u bidt! (Matteüs 18:19)

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Is Jezus uw vriend?

Is Jezus uw vriend?

Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.Laten we vandaag met de volgende vraag beginnen. Hoe is uw relatie met Jezus Christus vandaag de dag? Achter...

read more
Let op uw woorden

Let op uw woorden

Geen liederlijk woord kome uit uw mond, maar als gij een goed (woord) hebt, tot opbouw, waar dit nuttig is, opdat zij, die het horen, genade ontvangen.Toen God de hemel en de aarde schiep: sprak Hij woorden die scheppend zijn. Er zij licht! En er was licht. Sluit u...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.4 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.