4
(4)

Loading

Galaten 6:4 NBG51

Ieder moet zijn eigen werk toetsen; dan zal hij slechts voor zichzelf stof tot roem hebben en niet voor een ander.

God is goed! Hij is trouw! Hij is onze Voorziener! Hij is onze Heelmeester! Wat is Hij niet? Het wordt tijd geliefden dat we naar onszelf gaan kijken en bij ons zelf te rade gaan: “Wat wil ik van mijn leven”?

Mooie vraag toch? Laat uw leven niet doelloos zijn, maar bidt God om u scherp en opmerkzaam te maken in alles. Zelfreflectie is van eminent belang omdat het zo belangrijk is!

We hebben zoveel tijd om naar anderen te kijken, maar nemen niet eens een moment om naar ons zelf te kijken. Laat die spiegel niet voor niets staan maar gebruik het! Zoek verder geen goedkeuring bij uw naaste, maar nader tot de Heer, want Hij houdt zonder voorwaarde van u.

Galaten 6:4 NBG51
Ieder moet zijn eigen werk toetsen; dan zal hij slechts voor zichzelf stof tot roem hebben en niet voor een ander.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Ik spreek van hieruit genezing en heling over uw leven, zowel lichamelijk als geestelijk, over uw gezin, uw financiën en uw onderneming. Dat de bovennatuurlijke kracht van de Heilige Geest u op een bijzondere manier mag aanraken, in Jezus naam!

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Laten we onze ogen niet alleen opheffen naar de bergen, maar ga verder. Ontwikkel een diep verlangen om Jezus te ontmoeten en verwacht alleen van Hem!  Amen, kom Heer Jezus!

Wij hebben zoveel tijd om naar anderen te kijken, maar nemen niet eens een moment om naar ons zelf te kijken.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Is Jezus uw vriend?

Is Jezus uw vriend?

Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.Laten we vandaag met de volgende vraag beginnen. Hoe is uw relatie met Jezus Christus vandaag de dag? Achter...

read more
Let op uw woorden

Let op uw woorden

Geen liederlijk woord kome uit uw mond, maar als gij een goed (woord) hebt, tot opbouw, waar dit nuttig is, opdat zij, die het horen, genade ontvangen.Toen God de hemel en de aarde schiep: sprak Hij woorden die scheppend zijn. Er zij licht! En er was licht. Sluit u...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 4 / 5. Vote count: 4

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.