5
(1)

Loading

Spreuken 29:18 NBG51

Indien openbaring ontbreekt, verwildert het volk, maar heil hem die de wet bewaart.

Zonder visie en doel (Spreuken 29:18) zal u niet voorbereid zijn op de uitdagingen van het leven! Het betekent dat u doelloos rond zal dwalen en u zichzelf pas op de plaats van bestemming zal afvragen: is dit de richting die ik wil opgaan?

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

De vraag op dat moment is dan veel te laat, want u was niet voorbereid gekomen! Denk daarom aan uw eindbestemming en wacht niet tot u op de drempel van (zeg maar) de dood bent.

U zult dan gedisciplineerd, goed voorbereid en met genoeg olie in uw lamp uw eindbestemming bewerken!

Vul uw geest met het woord van God, laat u onderwijzen, omring u met geloofsgenoten die u enkel dichter bij de Vader kunnen brengen en: verzuim uw samenkomsten niet (Hebreeën 10:25)! Omdat u dit doet, zult u Zijn stem en dus de richting die u moet opgaan beter verstaan.

U zult dan gedisciplineerd, goed voorbereid en met genoeg olie in uw lamp uw eindbestemming bewerken! Wanneer we tot God naderen, zal ook Hij tot u naderen (Jacobus 4:8) en u in de juiste richting leiden. Dit, door de kracht van Zijn Heilige Geest!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Geef uw nood aan Jezus

Geef uw nood aan Jezus

Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.De Bijbel leert ons in 1 Petrus 5:8 om nuchter en waakzaam te zijn, omdat de tegenpartij, de duivel, rond gaat als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden! Ik denk dat velen van ons bekend zijn met...

read more
U bent meer dan overwinnaar

U bent meer dan overwinnaar

Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd."Wat niet weet, wat niet deert" zegt men, maar wanneer u het weet dan zal het u tot heel veel zegen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de duivel een verslagen vijand...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.