3.3
(3)

Loading

Kolossenzen 2:15 NBG51

Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd.

“Wat niet weet, wat niet deert” zegt men, maar wanneer u het weet dan zal het u tot heel veel zegen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de duivel een verslagen vijand is. Jezus Christus heeft hem aan het kruis verslagen en heeft hem ontwapend (Kolossenzen 2:15); de duivel heeft dus geen (legale) kracht meer! Het enige waar hij goed in is, is liegen: omdat hij de vader der leugen is (Johannes 8:44).

Laat de duivel u niet voor schut zetten, en u doen twijfelen zodat u wankelt in uw geloof.

Hij is in staat om u lichamelijk aan te vallen en u te doen geloven dat u ziek wordt, maar weet dat u door de striemen van Jezus al genezen bent! (Jesaja 53:5). Hij kan u financieel verlammen, u door omstandigheden doen twijfelen, maar weet dat hij de strijd niet zal overwinnen (Jeremia 1:18-19).

Bestraf hem daarom zo vaak u kunt en herinner hem steeds eraan dat u weet wie u bent in Christus. Misschien lijdt u gebrek, althans hiervan zal hij u steeds overtuigen, maar weet dat de Heer in al uw behoeften heerlijk voorziet (Filippenzen 4:19).

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Laat de duivel u niet voor schut zetten, en u doen twijfelen zodat u wankelt in uw geloof. Hij liegt en is een geboren leugenaar! Sta dus op de belofte van de Heer, neem uw plaats in en leef elke dag een leven van overwinning!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Geef uw nood aan Jezus

Geef uw nood aan Jezus

Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.De Bijbel leert ons in 1 Petrus 5:8 om nuchter en waakzaam te zijn, omdat de tegenpartij, de duivel, rond gaat als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden! Ik denk dat velen van ons bekend zijn met...

read more
U bent gezegend in Christus

U bent gezegend in Christus

Gezegend zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus, die ons met allerlei geestelijke zegen in de hemelse gewesten gezegend heeft in Christus.Gods zegen geliefden, Efeziërs 1:3 herinnert ons eraan dat we in Christus met alle geestelijke zegen in de hemelse...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.