3.2
(5)

Loading

Psalmen 125:1-2

Wie op de Here vertrouwen, zijn als de berg Sion, die niet wankelt, maar voor altoos blijft. Rondom Jeruzalem zijn bergen; zo is de Here rondom zijn volk van nu aan tot in eeuwigheid.

Vertrouwen is niet altijd dat simpel, maar de belofte in Gods woord leert in Psalmen 125:1-2, dat ‘Wie vertrouwt op de Allerhoogste vergeleken wordt met de berg Sion, die NIET wankelt’!

Velen naderen God pas als het slecht gaat of als iets is mislukt.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Hoe ver reikt uw vertrouwen? Ik wil u daarom bemoedigen om uw God te leren vertrouwen, dan zal Hij u voorzeker niet beschamen. Spreek NIET alleen de woorden, maar geloof ook dat de Heer in staat is om het ook te doen.

Zijn Woord zal namelijk niet ledig tot Hem wederkeren, maar doen wat Hem behaagt en volbrengen waartoe Hij het zend (Jesaja 55:11). Handel in geloof en neem de eerste stap (onderneem dus actie ook al ziet u nog niets)! Misschien bent u ontmoedigd, misschien gaan de zaken niet zoals u het gehoopt had en misschien hebben mensen u teleurgesteld.

Velen naderen God pas als het slecht gaat of als iets is mislukt. Dat mag nooit het geval zijn geliefden. Velen zijn gezegend en zien het als vanzelfsprekend, maar wist u dat Gods hand op uw leven rust? Start daarom uw dag in gebed (tot God) en leg alles in Zijn handen, want wie Hem in al zijn wegen kent, diens paden zal Hij recht maken (Spreuken 3:6) Ook vandaag houdt Hij van u, tot in alle eeuwigheid. Amen!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Geef uw nood aan Jezus

Geef uw nood aan Jezus

Werpt al uw bekommernis op Hem, want Hij zorgt voor u.De Bijbel leert ons in 1 Petrus 5:8 om nuchter en waakzaam te zijn, omdat de tegenpartij, de duivel, rond gaat als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden! Ik denk dat velen van ons bekend zijn met...

read more
U bent meer dan overwinnaar

U bent meer dan overwinnaar

Hij heeft de overheden en machten ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen gezegevierd."Wat niet weet, wat niet deert" zegt men, maar wanneer u het weet dan zal het u tot heel veel zegen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de duivel een verslagen vijand...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.2 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.