2.7
(3)

Loading

1 Korinthiërs 15:51 NBG51

Zie, ik deel u een geheimenis mede. Allen zullen wij niet ontslapen, maar allen zullen wij veranderd worden,

Velen bezoeken een gemeente, horen het woord van God, maar gaan onveranderd terug naar huis! Het is zo belangrijk dat we komen om te ontvangen en om hervormd te worden in de vernieuwing van ons denken (Romeinen 12:2). Dit, zodat we de wil van God namelijk het goede, het welgevallene en het volkomene mogen kennen! Het is daarom aan te raden om voorbereid de samenkomsten te bezoeken, door God te vragen wat Hij voor ons klaar heeft gelegd. U zult gegarandeerd merken dat u de samenkomsten anders zal ervaren.

Halleluja en Amen schreeuwen zullen niet maken dat u voor de nodige smaak zal zorgen. Als u niet bent veranderd, als uw denken niet is vernieuwd en als uw manier van spreken niet is veranderd dan zal uw licht dof en niet de juiste sterkte hebben.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

U zult zoutloos zijn en geen smaak brengen waar u ook mocht gaan! U voegt dus geen waarde toe en staat daar voor spek en bonen. U zegt “Prijs God!” maar deze woorden hebben geen kracht. Weet u waarom?

  • U roddelt nog!
  • U praat slecht over de ander!
  • U liegt!
  • U klikt!
  • U bent een konkelaar!
  • U kijkt neer op anderen!

Wat voor zin heeft het als u niet bent veranderd door het horen van Gods woord?

Het woord van God dat u gelezen en gehoord heeft, verandert u niet! U bent dezelfde gebleven! U wordt in feite klaargemaakt, maar u kunt maar niet gaar worden! Hoe gezegend is het wanneer we horen hoeveel God van ons houdt, dat Hij gedachten koestert van Heil en vrede (Jeremia 29:11), dat Hij voor ons is, dat Hij ons in alles voorziet (Fillipenzen 4:19) en dat Hij ons beschermt? Het woord van God motiveert en inspireert ons en geeft ons kracht.

Wat voor zin heeft het als u niet bent veranderd door het horen van Gods woord? Kunt u vandaag de dag zeggen: door Gods genade ben ik veranderd! Laat de Here u zegenen.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Verander de wereld begin eerst

Verander de wereld begin eerst

Of weet gij niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont, die gij van God ontvangen hebt, en dat gij niet van uzelf zijt?Zolang u God geen toestemming geeft om u te genezen, zal Hij niet ingrijpen. Velen kunnen vandaag de dag hun doorbraak...

read more
Vul uw geest met Gods woord

Vul uw geest met Gods woord

En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen.Toen Jezus opstond uit de dood vertoonde Hij zich 40 dagen lang en overtuigde hen dat Hij het werkelijk was en verwees steeds naar gesprekken die ze eerder...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 2.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.