3
(2)

Loading

1 Korinthiërs 6:19 NBG51

Of weet gij niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, die in u woont, die gij van God ontvangen hebt, en dat gij niet van uzelf zijt?

Zolang u God geen toestemming geeft om u te genezen, zal Hij niet ingrijpen. Velen kunnen vandaag de dag hun doorbraak niet zien, omdat ze bevrijding nodig hebben! Hoe willen wij een opwekking als we nog gebonden en geketend zijn? Dat betekent dat het ongeloof dat hierdoor ontstaat de opwekking en dus die doorbraak in de weg staat!

Hoe wilt u een opwekking in uw leven, terwijl u gebonden bent en u zelf nog bevrijding nodig heeft? Wij pakken vaak genoeg slechts de “takken” of de “gevolgen van onze problemen” aan in plaats van af te rekenen met de wortel!

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Velen van ons zijn emotioneel verwond en weigeren met klem om anderen te vergeven. Dit zegt me dat u geen lichamelijke genezing zal ontvangen omdat u geestelijk nog genezing nodig heeft!

Het wordt tijd dat we aandacht hieraan besteden. Het wordt tijd dat we de tempel van Gods Heilige Geest zullen onderwerpen aan Gods wil en zelfreflectie is een belangrijke sleutel om dit te bewerkstelligen. U kunt de ander niet zeggen: “Steel niet!” terwijl u nog heftig steelt of: “Rook niet!” terwijl u zelf nog zwaar verslaafd bent.

Wordt het niet tijd om God te vragen: Heer openbaar aan mij welke gebieden ik nog aan U moet geven? Heer openbaar aan mij welke gebieden nog gebonden zijn?

Hoe willen wij een opwekking als we nog gebonden en geketend zijn?

Weet u wat de Heer Zijn standpunt is over ongerechtigheden en zonden? Hij wil ons graag verlossen en Hij wil graag uitrukken wanneer Hij ons hoort roepen, maar onze ongerechtigheden en zonden blokkeren Gods hand! Hierdoor is er een scheiding ontstaan tussen u en uw God want Hij verbergt zich en hoort u niet (Jesaja 59:1). Zegt God niet 1 Petrus 1:16 Weest Heilig want Ik ben heilig!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Door Gods genade veranderd

Door Gods genade veranderd

Zie, ik deel u een geheimenis mede. Allen zullen wij niet ontslapen, maar allen zullen wij veranderd worden,Velen bezoeken een gemeente, horen het woord van God, maar gaan onveranderd terug naar huis! Het is zo belangrijk dat we komen om te ontvangen en om hervormd te...

read more
Vul uw geest met Gods woord

Vul uw geest met Gods woord

En nadat Hij dit gesproken had, werd Hij opgenomen, terwijl zij het zagen, en een wolk onttrok Hem aan hun ogen.Toen Jezus opstond uit de dood vertoonde Hij zich 40 dagen lang en overtuigde hen dat Hij het werkelijk was en verwees steeds naar gesprekken die ze eerder...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.