3.3
(6)

Loading

Hebreeën 11:6 NBG51

Maar zonder geloof is het onmogelijk (Hem) welgevallig te zijn. Want wie tot God komt, moet geloven, dat Hij bestaat en een beloner is voor wie Hem ernstig zoeken.

Wat is geloof” vragen velen zich af? Geloof is geloven dat God zal doen datgene, wat u weet dat Hij gezegd heeft in Zijn Woord dat Hij zou doen. Geloof is geloven dat God geen leugen heeft verteld. Wanneer iemand iets voor u moet doen, en hij zegt: heb geduld ik kom over een uur. Omdat u hem kent weet u 100% dat hij zich aan zijn woord houdt! De vraag aan u is: kent u God en wat is uw relatie tot God?

De Bijbel leert ons in Numeri 23:19 dat God geen man is dat Hij liegen zou; of een mensenkind is dat Hij berouw zou hebben. Zou Hij zeggen en niet doen, of spreken en niet volbrengen? Als u niet gelooft dat God bestaat kunt u liever niet tot Hem naderen.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Gelooft u dat God in staat is om een keer te brengen in uw situatie? Gelooft u dat God in staat is om u te genezen? Wist u dat u geloof kunt krijgen? Wat kunt u hieraan doen als u geen geloof heeft?

Een belangrijke sleutel kunnen we vinden in Romeinen 10:17 waar er staat: dat geloof uit het horen is, en het horen door het woord van Christus. Het is daarom aan te raden om het woord van God zo vaak als u kunt te lezen. Luister naar Gospel liederen zoveel als u kunt en bekijk predikingen van mannen Gods, om geloof te ontwikkelen door het gesproken woord.

Geloof is geloven dat God zal doen datgene, wat u weet dat Hij gezegd heeft in Zijn Woord dat Hij zou doen.

U zult hierdoor niet meer twijfelen, maar denken en bovenal bewegen in het bovennatuurlijke! Wist u dat wanneer u twijfelt bij het eten u reeds veroordeeld bent? Dit, omdat u niet in geloof hebt gehandeld. En de Bijbel leert dat al wat niet uit geloof is, zonde is (Romeinen 14:23).

Het grootste probleem die de meesten van ons hebben is, we lezen de Bijbel, maar horen niet wat God hierin zegt. U ziet, maar u bent ‘geestelijk’ doof! U hoort, maar u ziet niet!

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Liefde met daden

Liefde met daden

Zij is niet blijde over ongerechtigheid, maar zij is blijde met de waarheid. Alles bedekt zij, alles gelooft zij, alles hoopt zij, alles verdraagt zij.Liefhebben gaat heel ver en ik ben er van overtuigd dat velen de kracht, en niet te vergeten de diepzinnigheid...

read more
Door Jezus ben ik veranderd

Door Jezus ben ik veranderd

Wie plant en wie begiet, staan gelijk; alleen zal elk zijn eigen loon krijgen naar zijn eigen werk. Want Gods medearbeiders zijn wij; Gods akker, Gods bouwwerk zijt gij.Onenigheid en verdeeldheid binnen kringen komen al jaar en dag voor. Weet u waarom? Omdat het om...

read more

Hebreeën 11:1 Het geloof nu is de zekerheid der dingen, die men hoopt, en het bewijs der dingen, die men niet ziet.

De volgende bemoediging over geloof zal u gegarandeerd tot zegen zijn!

Gelooft u dat God in staat is om een keer te brengen in uw situatie?

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 6

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.