5
(1)

Loading

Jesaja 40:31 NBG51

Maar wie de Here verwachten, putten nieuwe kracht; zij varen op met vleugelen als arenden; zij lopen, maar worden niet moede; zij wandelen, maar worden niet mat.

Wanneer wij kinderen Gods door moeilijke tijden heengaan, situaties meemaken van pijn en verdriet, misschien niet zo zeer vervolgingen, maar hele zware beproevingen, dan worden we vaak genoeg moedeloos en raken ontmoedigd. Misschien zoekt u Gods aangezicht al een tijdlang, maar u krijgt geen antwoord. Niet omdat u bent bekeerd en Jezus hebt aangenomen, wil dat zeggen dat u uitgesloten bent van ellende en verdriet. Absoluut niet!

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Wij kinderen Gods moeten onze plaats en onze positie in Gods Koninkrijk wel kennen en ervan bewust zijn, dat Hij genoeg mogelijkheden beschikbaar heeft gesteld om kracht te putten, ongeacht de situatie. U heeft dus genoeg tools om de vijand te verslaan, hem te bestraffen en hem op zijn plaats te zetten! Uiteraard, als u het niet weet dan kunt u geen gebruik daarvan maken.

Niet omdat u bent bekeerd en Jezus hebt aangenomen, wil dat zeggen dat u uitgesloten bent van ellende en verdriet. Absoluut niet!

Er ligt een geweldige belofte wanneer wij de Heer verwachten. Wanneer wij dat doen dan zullen wij nieuwe kracht putten. U zult opvaren met vleugelen als arenden. U zult lopen zonder moe te worden en wandelen zonder mat te worden. Dit, terwijl jongelingen moe en mat worden en jonge mannen struikelen. (Jesaja 40:30-31). Laten wij daarom Jezus blijven verwachten en het goede blijven doen totdat Hij komt.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Vergeef zeventig maal zeven

Vergeef zeventig maal zeven

En zijn meester werd toornig en gaf hem in handen van de folteraars, totdat hij hem al het verschuldigde zou betaald hebben.In Matteüs 18:21 vraagt Petrus aan Jezus hoe vaak vergeving geschonken moet worden. Jezus zei iets bijzonders. Wij horen elkaar 70 maal 7 keren...

read more
Wees uw ouders gehoorzaam

Wees uw ouders gehoorzaam

Kinderen, weest uw ouders gehoorzaam [in de Here], want dat is recht. Eer uw vader en uw moeder – dit is immers het eerste gebod, met een belofte – opdat het u welga en gij lang leeft op aarde.De Bijbel is in Efeziërs 6:1-3 hier heel duidelijk over. Kinderen die hun...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.