3.7
(3)

Loading

Psalmen 36:2-5 NBG51

De zonde spreekt tot de goddeloze diep in zijn hart; – geen vrees voor God staat hem voor ogen – want zij vleit hem in zijn eigen ogen, totdat men zijn ongerechtigheid ontdekt en haat. De woorden van zijn mond zijn onheil en bedrog, hij laat na verstandig en goed te handelen; op zijn legerstede beraamt hij onheil, hij stelt zich op een weg die niet goed is; wat kwaad is, verwerpt hij niet.

Zonde zal u (in tijd) verlammen & verblinden, en zal u heel ver van God brengen. Vooral als u niet opmerkzaam en waakzaam bent. De tekst uit Psalmen 36:2-5 is daar heel duidelijk in en geeft diepe inzicht in enkele gevallen die we vandaag zullen bespreken. Bidt de Heilige Geest dat Hij uw geestelijke ogen mag openen om te verstaan wat Zijn wil is.

Sluit u aan in de whatsapp groep en ontvang een melding bij nieuwe inspiraties.

Laten we kijken wat zonde met de persoon in kwestie doet:

– ze spreken leugens en bedrog
– ze doen niets verstandigs of goeds
– ze bedenken misdadige plannen
– hun leven is door en door slecht
– ze zeggen nooit nee tegen het kwaad

Heel vaak herkennen we dit soort gedragingen bij mensen. Weet dat dit gevolgen zijn van de zonde in hun leven. Dit moet ons meer dan ooit waakzaam en alert maken om met veel meer toewijding te bidden voor hen, zodat ze loskomen van de macht van de zonde. Lieve lezer, houdt er rekening mee dat de zonde in tijd de dood voortbrengt (Jacobus 1:15). Kom tot Jezus en geef Hem alles, zodat uw leven een leven mag zijn van overvloed en zegen.

Heel vaak herkennen wij dit soort gedragingen bij mensen.

Gods zegen,
Pastor Jonathan Samidin
TOFAL Blauwgrond

Lees onze getuigenissen en wordt hierdoor geïnspireerd.

Vertrouw God eerder

Vertrouw God eerder

En het zal geschieden, dat Ik antwoorden zal, voordat zij roepen; terwijl zij nog spreken, zal Ik verhoren.De Heer verlangt ernaar om u te zegenen, maar het is belangrijk dat u wegdoet, alles wat de Heer bedroeft. Denk goed na over de activiteiten waar u dagelijks...

read more
Bidt want God luistert

Bidt want God luistert

En het zal geschieden, dat Ik antwoorden zal, voordat zij roepen; terwijl zij nog spreken, zal Ik verhoren.In Genesis 25 lezen we een bijzonder verhaal over Isaak, de zoon van Abraham. Isaak was 40 toen hij Rebecca (zijn nicht) tot vrouw nam. We lezen verder dat...

read more

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 3

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.