3.7
(9)

Loading

Lucia Karssen

Psalmen 11:4 De Here woont in zijn heilig paleis, de Here heeft in de hemel zijn troon; zijn ogen slaan gade, zijn blikken doorvorsen de mensenkinderen.

Opmaak: J.Samidin
Nagezien: N.Norden

Pagina’s: 4/4
Woorden: 2.1K

Nu zonder bracket aan zijn knie

Toen ik hoorde dat men in 2018 wijkgemeente Blauwgrond (die niet ver van mij staat) zou herstarten was ik nieuwsgierig en overwoog om er eens een bezoek te brengen. Al bij mijn eerste bezoek voelde ik de sfeer en wist meteen dat de Heer ook hier woont. Daarom koos ik ervoor om deze gemeente trouw te bezoeken.

Vanaf midden 2020 wordt het avondmaal bij elke dienst gehouden. De Covid-pandemie heeft ervoor gezorgd dat de diensten ook online gehouden worden. Johan is vanwege zijn situatie lang niet naar de gemeente gegaan, maar kan (nu de diensten online gehouden worden) ook meeluisteren en zijn geest vullen met het woord van God. Tijdens deze sessies wordt benadrukt dat het avondmaal niet lichtjes genomen moet worden, en dat genezing ons deel is.

Johan draagt vanaf dit jaar het bracket aan zijn knie niet meer en loopt nu zelfstandig wat jaren haast onmogelijk was. De nieuwe die voor hem klaarstond, heeft hij in geloof afgewezen. Amen! Hij blijft proclameren en hij blijft belijden dat hij in tijd zelfstandig zal lopen! Wij weten samen als koppel dat God nog mooie dingen voor ons in het verschiet heeft, en daarom zullen wij Hem nooit laten.

God hoort en verhoord

Ik kan me nog heugen toen wij voor een second opinion naar Nederland gingen. Op dat moment waren we nog niet verzekerd waardoor wij in financiële problemen kwamen. We hadden door de val een schuld van iets meer dan 40.000 euro’s. Ik was toen radeloos en bad luidkeels tot de Heer, huilde en vergat zelfs te eten.

Misschien hebben we niet alles wat we willen, maar Hij geeft ons wel alles wat we nodig hebben.

Een doorbraak kwam toen een deel van die schuld werd kwijtgescholden door het ziekenhuis. Dit ziekenhuis heeft een pot voor mensen met financiële nood en het ander deel werd door mijn jongere zus betaald. Ik had een week lang gehuild en gebeden voor dit bedrag dat wij niet konden betalen, maar God is goed, hij heeft mijn gebeden gehoord en verhoord waardoor ik Zijn zegen kreeg en dus vrij was van schuld.

Johan & Lucia oktober 2021, Geyersvlijt

Laat u inspireren door de Heer

God laat bepaalde situaties toe in ons leven die wij natuurlijk niet in de hand hebben, maar Hij wil en zal ons altijd blijven ondersteunen! Als mens hebben wij allemaal een keuze om te bouwen en te vertrouwen op Hem. Misschien hebben we niet alles wat we willen, maar Hij geeft ons wel alles wat we nodig hebben.

Diep in mijn hart weet ik, dat de kracht die ik dagelijks put alleen van de Here afkomstig is. Door de Bijbel dagelijks te lezen besef ik meer dan ooit dat mijn ogen gericht moeten zijn op Hem die in al mijn noden voorziet. Ik ben heel dankbaar om Jezus te hebben in mijn leven want door Hem word ik dagelijks geïnspireerd.

Hij belooft immers dat Hij mij noch zal begeven noch zal verlaten. Ik hoop dat mensen door deze boodschap geïnspireerd zullen worden om nooit op te geven, maar zo dikwijls te gaan naar Koning Jezus voor hernieuwde kracht.

Tijdens deze sessies wordt benadrukt dat het avondmaal niet lichtjes genomen moet worden, en dat genezing ons deel is.

  • Ik dank de Heer 100% 100%

Heeft deze getuigenis u gezegend? Laat uw feedback achter of stuur Lucia een berichtje.

Bekijk andere getuigenissen:

  1. De getuigenis van Jonathan
  2. De getuigenis van Henry
  3. De getuigenis van Karel

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.7 / 5. Vote count: 9

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.