3.4
(5)

Loading

Henry Soemopawiro

2 Korinthiërs 5:17 Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen.

Aantal pagina’s: 4/4
Aantal woorden: 2.2K
Bewerkt & opgemaakt door: J.Samidin
Nagelezen door: N.Norden

Wat ik geleerd heb

Een breuk heeft impact

Eenoudergezinnen lopen heel veel risico’s dat de kinderen uit dat gezin ontsporen. Omdat mijn moeder zich moest inzetten om haar gezin te onderhouden, moesten wij als kinderen de keuzes zelf maken. Dit is geen excuus, maar ik had niet het geluk de juiste vrienden op na te houden, en tevens koos ik steeds voor alles dat verkeerd was. Ik ben daarom heel dankbaar dat Jezus aan me dacht.

Toen zij voor mij baden voelde ik hoe machten mijn lichaam verlieten.

Met boze geesten gevuld

Verder heb ik opgemerkt dat zij die verslaafd zijn, gevuld zijn met heel veel demonen. Toen zij voor mij baden voelde ik hoe machten mijn lichaam verlieten. Nu ik meer weet over de geestelijke wereld, begrijp ik dat gevoel nu beter. Na dat gebed voelde ik een totale verlichting. Alsof een “hebi” van mij was geweken! Ik weet uit ervaring dat verslaafden gebonden zijn door alleen maar boze geesten.

De weg wordt voorbereid

God wist precies waarom hij me uit die situatie trok, omdat ik een atmosfeer moest voorbereiden voor mijn dochter voor het geestelijk werk van de Heer. Nu ik eraan denk, hoe zou zij geestelijk haar man ondersteunen als ze een verslaafde vader had? Wie zou voor haar in de bres staan, geestelijk, wanneer zij in nood zou zijn? Wanneer zij fout loopt door omstandigheden, wie zou een gebed van geloof uitspreken om Gods engelen in beweging te brengen? Wie zou haar geestelijk voorbereiden?

God heeft meer voor mij gedaan

Een ding is zeker: God maakt geen fouten en weet precies waarom Hij doet wat Hij doet. Het laatste hierover is zeker niet gezegd, omdat de Here nog heel veel meer voor mij gedaan heeft. In een volgende aflevering zal ik dan hierop ingaan.

Gehoorzaamheid een belangrijk ingrediënt

De juiste mensen om je heen helpen een atmosfeer creëren van nieuwe mogelijkheden en groei. Ik ben Sandra heel erg dankbaar voor haar geduld, maar ook haar vertrouwen in mij. Ook zij moest een stem volgen en gehoorzamen, en ik ben heel verheugd dat zij mij niet heeft opgegeven. Waar zou ik vandaag de dag zijn als zij mij in de kou had gelaten? Zij is en blijft daarom mijn “Lieverd”.

Een getuigenis tot zegen

Ik hoop en bid God, dat deze getuigenis harten mag aanraken en dat men nooit en nimmer zal opgeven om te bidden voor hun verslaafde broer, oom, kind en misschien vriend (of goede relatie). De Jezus die ik dien zal ik nooit meer loslaten, Hij heeft voor een totale transformatie gezorgd en als Hij het voor mij kan doen, kan Hij het ook voor jou doen.

God wist precies waarom hij me uit die situatie trok, omdat ik een atmosfeer moest voorbereiden voor mijn dochter voor het geestelijk werk van de Heer.

  • De waarheid maakt vrij 100% 100%

Heeft deze getuigenis u gezegend? Laat dan uw feedback achter.

Bekijk andere getuigenissen:

  1. De getuigenis van Jonathan
  2. De getuigenis van Karel
  3. De getuigenis van Lucia

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 3.4 / 5. Vote count: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.