4.2
(6)

Loading

Jonathan Samidin

Psalmen 9:11 Ieder die uw liefde en genade kent, Here , zal zich voor hulp tot U richten. U laat iemand die zijn vertrouwen op U stelt niet in de steek.

Aantal pagina’s: 9 (8 van de 9)
Aantal woorden: 6.1K

Een verklaring voor elke situatie

De duivel is een leugenaar

De volgende details heb ik niet besproken, maar het gaat om een openbaring die God mij heeft gegeven van wijkgemeente Blauwgrond. Ik ga een aantal gevallen opnoemen (in sequentiële volgorde) om aan te tonen hoe de duivel te werk gaat.

Oog in oog met de dood

Mijn stiefvader kreeg op 19 dec 2009 zijn eerste hartaanval; hij lag langer dan een week in het ziekenhuis en werd ontslagen. Na een paar dagen kreeg hij in Januari 2010 zijn tweede hartaanval en werd wederom opgenomen. Na diagnose bleek, dat zijn hartkleppen niet goed functioneerden en werd hij (in de 1e week van maart 2010) met succes geopereerd.

"Ongeneeslijk ziek"

Ik werd eind 2010 overvallen door die “ongeneeslijke ziekte” waar ik eerder breedvoerig over sprak.

Een onschuldige ontsteking

Jayden, de zoon van mijn jongere zus, had in de periode november 2010 plotseling last van buikpijn; het was dus in dezelfde periode van mijn ziekte. Achteraf bleek, dat hij een blindedarmontsteking had. Gelukkig was hij op tijd geopereerd, want anders was hij er niet meer.

Bijna een bloedvergiftiging

Mijn andere jongere zus had (op 1 mei 2012) vanwege een buiten baarmoeder zwangerschap hevige pijnen en kon, als de artsen één uur langer hadden gewacht, het leven gelaten hebben door een bloedvergiftiging. Zij werd toen ook op tijd geopereerd.

Na diagnose bleek, dat zijn hartkleppen niet goed functioneerden en werd hij in de week van maart 2010 met succes geopereerd.

Een balk op zijn hoofd

Mijn (nu ex) zwager kwam tot bekering, en de week daarop (9 november 2013) viel een grote balk op zijn hoofd (hij is ondernemer). Ook daar kon hij zijn leven gelaten hebben, maar God was duidelijk met hem.

Blauwgrond sluit haar deuren

In juni 2014 is wijkgemeente Blauwgrond door omstandigheden gestopt en Pastor Frank is de periode hierna ook aangevallen door de vijand; hij sukkelde jaren met zijn gezondheid en is onlangs overleden.

De scheiding

In september 2014 werd mijn huwelijk ontbonden.

  • Een openbaring van God – deel 1 89% 89%

Ga verder naar onderdeel “Een openbaring van God deel 2” en uw feedback appreciëren wij zeer.

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 4.2 / 5. Vote count: 6

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.