0
(0)

Loading

Ali Towikromo

Wie is Ali?

Ali Towikromo is geboren op 9 december 1979 in Paramaribo. Hij is getrouwd met Monique Towikromo en is gezegend met 2 prachtige kinderen – een jongen en een meisje. Op 7 februari 2010 heeft hij zijn leven aan Jezus gegeven. Zijn leven is in één moment, want als hij terugdenkt aan zijn verleden dan beamen velen dat hij door Jezus een totaal ander mens is geworden.

Ali is ouderling van de Tabernacle of Faith and Love Ministries, afdeling Blauwgrond. Verder zit hij ook in de commissie van de Javaanse dienst: Swarga Langgeng.

Wij als gelovigen moeten onze vertrouwen en gehoorzaamheid naar God toe, tot ons enige levensdoel maken. Dit zal ons onder alle omstandigheden richting en vrede geven. We moeten geen gevolg geven aan oproepen om God ongehoorzaam te zijn, omdat we Hem op de eerste plaats trouw moeten zijn.

Wees standvastig en bid onophoudelijk, blijf integer en wees tevreden met het dienen van God waar Hij je ook plaatst. We kunnen erop vertrouwen dat God in moeilijkheden met ons zal zijn. Om die reden moeten wij Hem trouw blijven.

Wij worden allemaal gescheiden van God geboren. Nemen wij Jezus niet aan, dan zullen wij de eeuwigheid gescheiden van God doorbrengen. Hij geeft ons de mogelijkheid om te kiezen voor Jezus. Als je gelooft dat Hij voor onze zonden gestorven en opgestaan is uit de dood, dan kies je niet voor jezelf, maar voor God.

Wanneer wij voor God kiezen dan aanvaardt Hij ons als kind en wordt Hij als een vader. Indien je Jezus aanneemt, ontvang je vergeving van je zonden. Je kunt dan blij en ontspannen leven, want je hebt je doel in het leven teruggevonden. Wie voor Jezus kiest, kiest voor het eeuwig leven.

Deelnemen

Bekijk archief

Heeft dit artikel u gezegend?

Klik op 5 sterren als het artikel u tot zegen is!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit artikel beoordeelt.